Önümüzdeki 5 Maçta Kaç Puan Toplarız?

Onlar puan kaybedecek daha.Ama bundan bağımsız,telafisi için kağıt üstünde puan kaybı denilen bir deplasmanda kazanmamız lazım.Bu Osmanlı mı olur,Başak mı olur,Fener mi olur bilemem.

Kaybederde bizden daha uzun seri yaparlar kaybetmeden. Bizim o sirada kaybimiz olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaybederde bizden daha uzun seri yaparlar kaybetmeden. Bizim o sirada kaybimiz olur

ŞL fikstürleri en büyük kozumuz.Orada seri yaparak geçerlerse ilerisi için avantajımızı kaybedeceğimiz bir gerçek.Ama böyle kazalar olur,umudu kesmek yok.

Namağlup gidecek halimiz yoktu Volkan,olacak böyle kazalar.Devamının gelmemesi dileğimiz.Atıyorum Fener'i Kadıköy'de yendik,aklımıza bile gelmez bu maç.

Kaza olur ama gidip tofaslarla , fiatlarla olmaz. Kaza yapacaksan bmw , mercedeslere karsi yapacaksin

Kaza olur ama gidip tofaslarla , fiatlarla olmaz. Kaza yapacaksan bmw , mercedeslere karsi yapacaksin

Öyle bir dünya yok.2014-2015'te Balıkesirspor ligdeki 3-4 galibiyetinden birini bize kalmıştı hatırlarsan.Keza aynı sezon Trabzonspor'dan 1 puan bile alamamıştık.Sonuç ne olmuştu peki?Bunun gibi örnekler çok.Bu kazaları minimumda tutmak önemli.Kaza diyoruz zaten,beklenmedik puan kaybı yani.Kağıt üstünde puan kaybı yazacağımız maçlar zaten olacak yoksa.

Öyle bir dünya yok.2014-2015'te Balıkesirspor ligdeki 3-4 galibiyetinden birini bize kalmıştı hatırlarsan.Keza aynı sezon Trabzonspor'dan 1 puan bile alamamıştık.Sonuç ne olmuştu peki?Bunun gibi örnekler çok.Bu kazaları minimumda tutmak önemli.Kaza diyoruz zaten,beklenmedik puan kaybı yani.Kağıt üstünde puan kaybı yazacağımız maçlar zaten olacak yoksa.

O sezon bjknin basinda senol yoktu

Cok fark var

Yeter ki ben yanilayim

Namağlup gidecek halimiz yoktu Volkan,olacak böyle kazalar.Devamının gelmemesi dileğimiz.Atıyorum Fener'i Kadıköy'de yendik,aklımıza bile gelmez bu maç.

Sarper senin yorumlarini severimde biraz polyannacilik yapiyorsun gibi geliyor. Fener deplasmani sanki gaziantep deplasmani gibi yaziyorsun. Hani feneri yendik bu kayip unutulu falan diye. O deplasmana elimizdekinden cok cok daha iyi kadrolarla gidip bir halt yiyemedik. Hagili emreli okanli Jardelli kadroyla yenildik. Bu macin telafisin fener maci degil. Kadikoyden alacagimiz her puan extra. Bu macin telafisi aslina bakarsan yok. Bu 100% yenmen gereken macti bu macin telafisi ancak soyle olur. Trabzon gider deplasmanda Besiktasi yenerse o zaman bu macin telafisi olmus olur.

Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizeceğiz. Bu Trabzon maçını bir kaza olarak değerlendirelim. 10 hafta oldu sayılır hala sabit bir ilk on bir tercihimiz oluşmadı. Sakat sakat adamları kadroya doldurunca böyle oluyor.

Sarper senin yorumlarini severimde biraz polyannacilik yapiyorsun gibi geliyor. Fener deplasmani sanki gaziantep deplasmani gibi yaziyorsun. Hani feneri yendik bu kayip unutulu falan diye. O deplasmana elimizdekinden cok cok daha iyi kadrolarla gidip bir halt yiyemedik. Hagili emreli okanli Jardelli kadroyla yenildik. Bu macin telafisin fener maci degil. Kadikoyden alacagimiz her puan extra. Bu macin telafisi aslina bakarsan yok. Bu 100% yenmen gereken macti bu macin telafisi ancak soyle olur. Trabzon gider deplasmanda Besiktasi yenerse o zaman bu macin telafisi olmus olur.

UEFA Kupası'nı aldığımız sene yendik.Sonraki sene yenemedik bu bir.İki çok kötü halde gidip puan çıkardığımız da oldu,örnek 2010-2011,örnek 2015-2016,kazanabilirdik de,olmadı.Üç ben Fener deplasmanında kazanırız demedim zaten,misal verdim o tarz bir deplasmanda kazanırsak telafi ederiz hani.

Aga içerde 17/17 yapacak halimiz yoktu.Bizim iç sahadaki ortalamamız belli.41-42 puan civarı.O haklardan birini kullandık sadece.

Adana deplasmanından sonra 3 maçlık zorlu bir fikstür var. Başakşehir maçı için 1 puan kabul edilebilir, 3 puan bonus olur. Fener bu haldeyken mutlaka Kadıköy'den puan ya da puanlarla dönüp, laneti bitirmemiz gerekiyor. Bursa maçında da zor kazanılacak 3 puan bekliyorum. Ardından Paşa var, çantada keklik değil hele ki malum fikstürden en az 6-7 puanla çıkarsak takılmamız muhtemel. Ardından ilk yarının sonuna kadar bir galibiyet serisi zor değil.

Başak maçını da alırsak 12 puan edecek,fena değil gibi aslında ama Trabzon maçı sürpriz oldu.

CwAmvPwWgAAwCzr.jpg:large

Yenisi geldi.

Galatasaray 3-2 Başakşehir
Fenerbahçe 0-0 Galatasaray
Bursaspor 1-1 Galatasaray
Kasımpaşa 1-2 Galatasaray
Galatasaray 3-1 Gaziantepspor

11 puan diyorum.

Sezona genel olarak bakarsak Bjk deplasmana 0, Gençlerbirliği 1, Kayseri ve Trabzon'a 3 puan yazmıştım. Bana göre 2 puan eksiğimiz var.

Geri
Üst Alt