Önümüzdeki Sezon Kalemizi Kim Korumalı?

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Önümüzdeki Sezon Kalemizi Kim Korumalı ?

Muslera korumasın mümkünse, Muslera nın oynamasının tek sebebi o topu tutsun diye oynuyor ama Gaziantep maçına bakıyorum kalemize gelen 7 şuttan 4 tanesi gol olmuş, Fenerbahçe maçında kalemize gelen 3 şuttan 2 tanesi gol olmuş ee Muslera nın oyun kurması baskı altında top çıkarması attığı paslar filan da korkunç

Pena nın oynamasını bile anlarım derim ki Torrent geriden pasla çıkmaya kafayı takmış durumda ne olursa olsun ilk önceliği bu. Pena da bunu yapabilecek tek kaleci elimizdeki oynasın derim ama Muslera maalesef oyun kurulumunda da kalecilik özelliklerinde de vasat bile değil artık

Normal de Pena ama seneye ligdeyiz Okan Kocukla idare ederiz. Bize yabancı skorer hucumcular lazım. 2 iyi orta saha lazim

Yabancı sınırı devam edecekse Türk kaleci olmalı avrupada yok sonuçta. Yabancı kontenjanları gol sorununu çözecek ileri uca ve orta sahaya kullanılmalı mutlaka.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

muslera ile yeni sözleşme imzalayabilirsek o korusun

+3 senelik kontrat senelik 500k euro

Muslera birinci kalecim bizde olduğu sürece - indirimli sözleşme kafaları güzel olur ileride bizde de futbolu bırakma ihtimali yüksek. Benim açımdan iyi bir değerdir bu adam.

Fakat artık Okan'ı mı ufaktan iliştirirsin , okan dışında bir kaleciyi mi buna uygun görürsün bilemem- sezon içinde 34+ maç kupalarıda kat 40 küsür maçın hepsinde de muslera olmaz - en az 10-15 maçta entegre edilmesi lazım devralacak kalecinin

Savunmada bir stoper bir bek yerli olacaksa kalede yabanci olabilir, ama bu kaleci Muslera olmamali. Bunun disinda her secenekte kalede yerli olmasi sart. Orta sahada yerli kullanmanin sonuclarini idrak edemediysek henuz, onumuzdeki yil tekrar husran yasariz.

Musleradan indirim isteyip, tek ligdeyik diye Okan ve onunla sezona gireriz herhalde.

pena iyi kaleci de , arkadas boyu bu kadar kisa bir kaleci cok zor yahu , 10-15 cm daha olsa koy kaleye 15 sene kaleci arama derdim

Tarafımız belli.

pena iyi kaleci de , arkadas boyu bu kadar kisa bir kaleci cok zor yahu , 10-15 cm daha olsa koy kaleye 15 sene kaleci arama derdim
Casillas, Canizares, Barthez, Sommer bunlar da yakın boylarda ama atletizmleri (refleksleri) ve çabukluklarıyla efsaneleşmiş kaleciler. Pena bu seviyelerde değil. Ama bunun sebebi de boyu değil.

Muslera ne maaş indirir be de okana falan forma verir. Huzursuzluğun allahıını çıkarır. Bu herif artık acilen tazminatı verilip köyü montevidioya tek yönlü yollanmalıdır

Her iki baskan adayi da "Muslera" dedigine gore zaten belli demek :)

Pena zaten geri donuyor.

Yabancı sınırı kaldırılırsa Pena kalsın yoksa mecbur yerli kaleci oynamak zorunda.

Geri
Üst Alt