Onyekuru, 3. Defa Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu doğru hakkaten

Burada olup maç oynayacaklarına orada oynamayıp antrenman yapsalar daha iyi durumda olurlar fiziksel olarak

Niye antrenman konusunda bu kadar gerideyiz, akıl erdiremiyorum

Oyunculara hayvan gibi maaşlar verirken Avrupayla yarışıyorlar ama yarış orada kalıyor

Bu iş adamlarının futboldaki etkinliğine artık son verilmeli.

Bu örnegi hep veririm konu antrenman agirligi olunca. Ya Eboueydi ya da Elmander tam hatirlamiyorum, bize geldikleri ilk sezonda bir röpörtajda Ingilteredeki antrenmanlar ile buradaki antrenmanlarin farkini sormuslardi. Cevap ise "Ingiltere de antrenmanlardan sonra parmagimi dahi kipirdatacak halim kalmiyordu. Burada durum böyle degil" gibi birseydi.

Bizde sezon öncesi yaz kampinda kondisyon yüklemeleri bile yeterince agir degil bence. Son senelerde bu kadar cok adele sakatligi görmemiz normal degil. Antrenmanlar yetersiz kesinlikle.

Falcao beleşti yav onların stratejiden çok bizim yıldız sevdamız ağır bastı diye düşünmekteyim. Misal ya biz olacaktık Falcao'yu alan ya Inter Miami filan. Kısmet bize güldü diyelim, Monaco'nun hiçbir şekil bir faydası olmadı en nihayetinde. Ama bu Onyekuru'yu oynatacakmış gibi yazın haldır huldur kaçırmaları, sene başında yine oynatmayacaklarını bile bile bize vermeyip hem kulübeyi huzursuz etmeleri, hem de oyuncuyu kaybetmeleri, şimdi yeniden bize emanet etme girişimleri filan ahmakça. Oğlan daha 22 yaşında, oyununun Ligue 1 seviyesinde olmadığı da aşikar. 1+1 filan kirala, seneye FFP'si bitecek Galatasaray da uygun bir satın alma opsiyonuna her türlü atlar zaten. Bu şekilde oyuncuyu hem fiziken, hem de zihnen kaybettiler, yeniden kazanmak için de yine Galatasaray veya o ayarda bir kulübe dua edecekler. Apo'nun 5 milyonluk adama 15 vermesi kadar absürd olmasa da bu seviyedeki kulüpler için bayağı gerzekçe yöneticilik faaliyetleri.
Bilerek isteyerel itelemedilerse bile indirek kotuluk ettiler. Uc ay bizi oyalamasalar belki herif hazirlik kampinda isinacakti. Buraya geldi direk lig maclarina daldi.

Muslera

Transfer - Luyindama - Marcao - Saracchi

Taylan

Kerem - Feghouli - Transfer - Onyekuru

Transfer​
Luyindama'nın olduğu 11'den hiçbir bok olmaz. Dün aldığımız maçı verdi Kongo kekosu. Ondan önce de en dengesiz futbolculardan biriydi zaten. İlla dünkü maçtaki çöp oyunuyla demiyorum bunu. Bence Marcao bile gitmeli hatta. İkisini de satıp savunma tandemini tekrardan oluşturmalıyız. Bunlarla lig bitmez.

1.5 sene kiralık + 5 veya 7 milyon öro opsiyon çok iyi olur.

Ben hala henrynin faydali olacagini düsünmüyorum, kapali defansa karsi kayboluyor cünkü dar alanda bire birde yeterince iyi degil.

Hani biz buna küsmüştük yav transferini düşünmüyorduk hani bizi bırakıp gitmişti geçen sene son haftalarda.

Barışmışmıyız

Bonservisiyle almışızdır umarım artık yeter
Kiralık olduğu hususunda anlaşalım

henry-onyekuru-abdurrahim-albayrak-01132020_15fy4ksmil9rm1dv8nxmcoypwt.jpg

Umarım sonunda bonservisiyle beraber alacağımız bir anlaşma olur. Uzun seneler katkı verecek müthiş bir hamle olur.

2.5 senedir ömrümüz her transfer döneminde bunun gibi acilan 100lerce konu ile gecti. Sahada oynanan oyun futboldan baska her seye benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt