Onyekuru, 3. Defa Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baska eksiklerimiz de var haklisin ama takimda hizli oyuncu eksigi bariz ortadayken Onyekuru veya benzeri bir oyuncu almaya mecburuz. Kerem ve Sekidika toplam 10 dakika anca sans buluyor, geri kalan oyuncular da yuruyerek atak yapmaya calisiyor. Bu tarz fisek gibi olan oyunculara ihtiyacagimiz oldugu gercegini kabul edelim. 250 bin euroya kiraladayisak gayet mantikli bir transfer.
fenerin icinden gecmis ve bu ligde kalitesini ispatlamis genc bir kanat oyuncusunu almamak delilik olur

Bizimkilerde sürülecek beyin yok 20 gol20 asist yapsa ne olacak gerzek ya bunlar beceriksiz herifler.. millet sorlothu kiralayıp almadan para kazanır biz de aynı adamı opsiyonsuz kiralar dururuz defolun gidin şu kulübün başından capsiz herifler

Opsiyon illa olacaktır. Bu sayede Luyindama stili alırız. Bu saatten sonra Monaco da uğraşmak istemez.

Takımda o kadar eksik ve pozisyonunda Kerem gibi bir potansiyel varken gereksiz bir mesai harcadığımızı düşünüyorum. Fener almasın diye bu kadar dert ettik heralde, bu kadar çabaya adam akıllı bir 6 numarayı opsiyonla kiralasak daha evla olurdu.
bence fazlasıyla ihtiyacımız olan bir oyuncu...bu sezonu bir türlü atlatır ve zaten önümüzdeki sezon satın alırız...Sezon başı kampı görmüş ve fit bir Onyekuru bu ligin içinden geçer...birde Sağlam önde ayağında top saklayabilen bir Forvet olursa süper olur...Benteke'nin bu sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve bizim ligde ne lazımsa var adamda....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Baska eksiklerimiz de var haklisin ama takimda hizli oyuncu eksigi bariz ortadayken Onyekuru veya benzeri bir oyuncu almaya mecburuz. Kerem ve Sekidika toplam 10 dakika anca sans buluyor, geri kalan oyuncular da yuruyerek atak yapmaya calisiyor. Bu tarz fisek gibi olan oyunculara ihtiyacagimiz oldugu gercegini kabul edelim. 250 bin euroya kiraladayisak gayet mantikli bir transfer.

Kerem de benzer tarzda oyuncu ki hazır değil dediğimiz Kerem, Türkiye'yle Avrupa arasında bahsedilen korkunç bir antrenman temposu farkı yoksa şu Onyekuru'dan daha güçlü ve hazır olsa gerek. Sekidika zaten o siklette herif değil. Avrupa'nın ciddi klüplerinde olup fırsat bulamayan bir tane wonderkid herifi gerekirse opsiyonsuz kiralamayı tercih ederdim. 250 bin euro başka takım için sıkıntı değil ama bizim tüm transfer bütçemizin 3'te 1'i. İlla bir transfer yapacaksak bunun lidersiz orta saha merkeze olmasını tercih ederdim.

Bizimkilerde sürülecek beyin yok 20 gol20 asist yapsa ne olacak gerzek ya bunlar beceriksiz herifler.. millet sorlothu kiralayıp almadan para kazanır biz de aynı adamı opsiyonsuz kiralar dururuz defolun gidin şu kulübün başından capsiz herifler
1.5 yil kiralayip satin alma opsiyonu koydursak dedigin gibi costugu vakit tapusunu bile almadan para kazanabilirdik

1.5 yil kiralayip satin alma opsiyonu koydursak dedigin gibi costugu vakit tapusunu bile almadan para kazanabilirdik

Yok birader ben artık koydum teşhisi bizi bir avuç aptal yönetiyor..millet ne anlaşmalar yapıyor ya bir gidin örnek alın bari.. talisca gibi adamı 2 yıl kiraliyorlar utanmasalar üstüne para alacaklardı aboubakari sakat diye beleşe bitiriyorlar öbürü sorlothu getiriyor 12 milyon para kazanıyor sen ne yapıyorsun andoneye 2.5 milyon maaş üstüne kiralama bedeli verip elin adamını antrenman yaptırıyorsun..
Bizim yönetimin saçmalıkları maddiyata falan açıklanamaz bu bildiğin isbilmezlik ahmaklkk

Baska eksiklerimiz de var haklisin ama takimda hizli oyuncu eksigi bariz ortadayken Onyekuru veya benzeri bir oyuncu almaya mecburuz. Kerem ve Sekidika toplam 10 dakika anca sans buluyor, geri kalan oyuncular da yuruyerek atak yapmaya calisiyor. Bu tarz fisek gibi olan oyunculara ihtiyac duydugumuz gercegini kabul edelim. 250 bin euroya kiraladiysak gayet mantikli bir transfer.
Zorunlu opsiyon olmamasi iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt