Onyekuru, 3. Defa Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opsiyon yoksa transferi yapanları ıslak odunla dövmek lazım .. kariyerinde doğru düzgün oynadığı tek takım biziz ve hala şu kozu kullanıp işi bitiremiyoruz

Yok birader ben artık koydum teşhisi bizi bir avuç aptal yönetiyor..millet ne anlaşmalar yapıyor ya bir gidin örnek alın bari.. talisca gibi adamı 2 yıl kiraliyorlar utanmasalar üstüne para alacaklardı aboubakari sakat diye beleşe bitiriyorlar öbürü sorlothu getiriyor 12 milyon para kazanıyor sen ne yapıyorsun andoneye 2.5 milyon maaş üstüne kiralama bedeli verip elin adamını antrenman yaptırıyorsun..
Bizim yönetimin saçmalıkları maddiyata falan açıklanamaz bu bildiğin isbilmezlik ahmaklkk
5 olmus macta eteboyu oyuna alan bir fatih hoca var. koysana ozornwaforu. bu cocuklari da göremiyoruz. varsa yoksa ömer bayram falan. magaradan cikmis etebo haftalardir ortada yokken bjk macinda 11 basliyor falan.

Zorunlu opsiyon bu sezona yazardı. Normal opsiyonu vardır da makul seviyededir umarım. Tekrar çingene pazarlığına çevirmeden yeni sezonda bonservisini alabilirsek çok iyi olur.

Gelmesi şart oğlu şarttı. Güzel.

Yönetim değişir gelen yönetim opsiyonu kullanamaz başa döneriz

Bakin bir de saha ici karakteri cok iyi Onyekurunun.Bicerlerfaul olur hic sesini cikarmaz yurur gider. Pas alamaz, diagne, belhanda gibi cikintiliklar yapip, takim ruhunu dinamitlemez. Aksine atesler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt