Onyekuru Galatasaray'a Yakın

2 milyon euro'ya satarlar. Bu eleman bizden başka kimsede oynayamaz. Saplantı haline gelmiş zaten.

2.5 Milyon Euro’ya koşarak gönderirler.

Sen almazsan diğer anadolu çakalları tetikte bekliyorar. Kadıköy aslanı fenerin kocası .Hiç düşünmeden alınmalı

Daha iyisini alacak maddi durum yok.

Onyekuru bu ligin bugı.
Gelsin.

baslik altinda gelmesine olumlu bakan renkdaslardan - olympiakos ozelinde maclarini takip eden oldu mu bilemiyorum,,
fakat;

onceden de dedigim gibi, onye asiri bitik durumda. oyle boyle degil-sezon boyu bu vaziyette idi.
takimi sampiyon oldu. katkisi kocaman bir 0 .

realist ve guncel baktigim vakit- futbol adina bize bir seyler verebilecegini dusunmuyorum.

oldu ki geldi. yunus ve diger alttan olasi o bolgelerde oynayacak genclerin de onunu kesmis olacak. tipki babel vs de oldugu gibi...

tipolojik olarakta begendigim bir tur degil kendisi. oyunun aksiyon bolumunde var idi-verimli doneminde(bizde kisa surelik) ,,,, reaksiyon konusunda zaten cok zayif idi defansif yonu-kanat bekine yardim konusu,rakip kanat beki ve stoperi rahatsiz etmesi konusu vb.... salt at onyeye olayi icin dusunuluyorsa, kanimca *utopik/ya tutarsa bir beklenti olur rasyonellikten uzak...

olym alirken 4.5 m verdi yanilmiyorsam. maas ise 1.3 veya 1.5 m olmasi lazim.
cok pismanlar gozlemledigim kadariyla. 2025 yilina kadar da kontratlari mevcut.

bug fln değil rtaş nerden çıktı bu tanımlama bilmiom da fazlasıyla averaj maçı olan biri için bug demek yersiz olur ha MWAKAME bug dersen hakkatende öyle derim
Pırpır kanat bu ülkede her zaman iş yapıyor ya, bizde olduğu her dönem verim aldık, son geldiğinde takımın gol yükünü sırtlamıştı 4-5 maç kilit açtı.

O yüzden dedim.

Kardeşim ne Onyekuru’su ya.

Geri
Üst Alt