Onyekuru İçin Resmi Görüşmelere Başlandı

Doğruysa eğer Garry gidici sanırım.

Gelen parayla insanüstü bir 8 numara almayan yönetimdekilerin kaynanalarının aşil tendonları kopsun.

Onyeku Eupende oynarken herkes buyuk takıma gider diyordu. Son halini bilmiyorum ama Garryden yuksek potansiyeli var. Arap Mahmut'a 10 fln basar.

Ortalıkta böyle bir resim dolanıyor giden var mı medikal park Hastanesine böyle bir yer var mıydı hastanede
Ekli dosyayı görüntüle 24808
bu fotodaki onyekuru değil diye biliyorum .

hastaneye gelince birşey söylemek zor.

mp bahçelievlerin servis odalarının kapısı genelde kahverengiydi ama katına göre değişir zaten abes olur kesin ifade kullanmak.

Ne kapı ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oha ciddi misiniz bu adam müthiş kanat oyuncusu yav

Gol vuruşu yok dendi bir istatistiklerini bakayım dedim bir sezon 41 maçta 25 gol atmış bir sezon 28 maçta 10 gol atmış bir sezon da 19 maçta 6 gol atmış daha 21 yaşındaymış adam bide.

Bu sezon bir de sakatlanmıştı

Everton'a gitmeden evvel neredeyse istemeyen takım yoktu herifi.Kaç takım 8 milyon bonservis bedelini ödemeye göze almıştı

Bence başarılı olacak lakin şu tweetçilerden dolayı biraz korkuyorum

Amrabat transferi gerceklesmeden, Assaidi Istanbula getirilmisti, sonrasinda transfer gerceklesmedi.. acaba diyorum trezeguet transferinde daha rahat pazarlik yapabilmemiz icin, onyekuru türkiyeye getirilmis olabilirmi? O dönemde Fatih Terim ve Abdürrahim Albayrak vardi.. suanda‘da :)

vay anasini kap geldi

Bence uygun bir satın alma opsiyonumuz bile olabilir Onyekuru transferinde

Ilk heyecan veren Transfer hayirli olsun :)

Geri
Üst Alt