Mehmet Eroğlu

Galatasaray Ağası
Ulubatlı Souness
Sezon başında 15 milyon Euro’ya transfer olduğu Monaco’da büyük hayal kırıklığı yaşayan Onyekuru, Galatasaray’a geri dönerek çok iyi bir karar verdiğini söyledi.

5e595fb0ae298ba833a1d129.jpg

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna katmaya çalışıp başaramadığı, kulübü Everton’ın 15 milyon Euro’ya Monaco’ya sattığı Henry Onyekuru, Fransa’da büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Sezonun ilk yarısında sadece 4 resmi maçta forma giyebilen ve 1 asist yapan 22 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’da yine bir yıldız haline geldi. Şimdiden 1 gol 2 asiste imza atan genç yetenek, “Kariyerimde verdiğim en iyi kararlar hep Galatasaray’a gelmek oldu. Yine Galatasaray’a dönerek çok iyi bir karar verdim. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Umarım kariyerime Galatasaray formasıyla devam edebilirim. Kulüpler anlaştıktan sonra benim için hiçbir sorun yok” ifadelerini kullandı.

Yönetim teklif yapacak

Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim’in talebiyle, Onyekuru’nun kiralık sözleşmesini uzatmak üzere düğmeye bastı. Önümüzdeki hafta içerisinde Monaco’ya 1 yıllık yeni teklif yapılacak. Fransız kulübünün de bu anlaşmaya sıcak baktığı, gelen haberler arasında.

Hoca onyekurunun yerinde Emre kilinci dusunuyorsa yanlış yapar kesinlikle kanatta Henry tarzı hızlı oyuncu olmalı

1 yil daha kiralayip 2021 yazina 15 milyon opsiyon koyalim. 23 yasindaki biri icin ideal paralar.

13,5 milyon € gitti diyorlardi zamaninda. Yazin 2 milyon kiralik + 10 milyon zornlu satin alma opsiyonu + 10% kardan teklifi belki kabul ederler. Biz Onyekuruyu 25e satarsak, adamlar bizden bu kiralik bedeliyle beraber toplam 14 milyon almis olurlar.

Lan kuru idmanlarda paso gol vuruşu çalış

başka bir şey yapma

Çıldırtma bizi gözünü sevem

Geri
Üst Alt