Onyekuru Sakatlıktan Dolayı Bir Süre Sahadan Uzak Kalacak!

Yav başlayacam uluslar ligine de milli arasına da hep aynı şey oluyor ...

Garry'de sene başında bu sakatlıktan yaşamış 4 hafta sonra dönebilmişti umarım onun ki kadar uzun sürmez

Jürgen Kloop'a katılıyorum. Dünyanın en saçma futbol organizasyonu UEFA Uluslar ligi denilen turnuva, zaten takvim dar yetmedi bide böyle oldu. En kısa zamanda kaldırılması temennisinde bulunuyorum.

Yunus akgün bu fırsatı değerlendirmesi lazım

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schalke maçında yok mu şimdi

Bursa maçı o kadar önemli değilde, Schalke maçına Belhanda dahil yetişmesi gerek.

paramızla rezil oluyoruz,parasını verdiğin adamı sakatlayıp geri gönderiyorlar,takım adamsız kalıyor

Fener maçını kesin olarak kaçırıyor

uefa uluslar liginde nijerya mı var ne diyosunuz ya

kiralık sakat sakatlanmış işte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sıcayım milli takım arasına be 4 senede bir yaz aylarında mac yapsın yeter ülke takımları

Simdi cok unpopuler bir yorum yapacam
Yunus Yunus diyorsunuzda bu cocuk halen ne gosterdi anlamadim pek. Bu sezon aldigi dakikalarda ben pek bir isik goremedim ama yani karar vermek icin yetmez.
Feghouli Sinan felan dururken Yunusa noluyor acikcasi.

Simdi cok unpopuler bir yorum yapacam
Yunus Yunus diyorsunuzda bu cocuk halen ne gosterdi anlamadim pek. Bu sezon aldigi dakikalarda ben pek bir isik goremedim ama yani karar vermek icin yetmez.
Feghouli Sinan felan dururken Yunusa noluyor acikcasi.

Hazırlık maçlarında iyidi.

yine milli takım arası yine sakatlık belası. ulan safi zarar bu milli takım araları

Onlarin bazilarinida izlemisdim ama hazirlik maci degil bu Bursaspor ile lig maci. Yunus yuzunden maci kayipetmeyiz ama acikcasi Yunusu Feghoulinin onunde gormek benim icin cok sacma geliyor.

Eldeki kanatlara bakarsak Feg'in önünde formda olduğunda sadece Garry olabilir gibi duruyor.

Geri
Üst Alt