Onyekuru Sakatlıktan Dolayı Bir Süre Sahadan Uzak Kalacak!

Simdi cok unpopuler bir yorum yapacam
Yunus Yunus diyorsunuzda bu cocuk halen ne gosterdi anlamadim pek. Bu sezon aldigi dakikalarda ben pek bir isik goremedim ama yani karar vermek icin yetmez.
Feghouli Sinan felan dururken Yunusa noluyor acikcasi.
yunus alanya macında 7 dk şans bulup 1 asist yapmıs.
kasımpaşa maçında 5 dk şans bulmuş.
erzurum maçında 8 dk şans bulmuş.takım o 8dk boyunca geriye yaslanmış.pekte eleştirilecek bi durumda değil.

yetenegi belli zaten.diyecek bişey yok o konuda.feghouli-sinan zaten oynar ama kanatta selcugu oynatacak halimiz yok.ve bu kadar eksik,sakat varken tabiki yunus oynamalı.rodrigues yerlerde sürünürken yunus şans bulmalıydı zaten

Allah Fatih hocaya sabır versin. Adam zaten çok geniş olmayan kadro ile maç trafiğini kaldırabilmek için iyi kötü rotasyon yapıyordu ama malzemesi en bol bölge bile sıkıntıya girdi.

Yönetime kızarken bundan bahsediyordum olay draaaaansfer gibi sığ bir olay değil. Kadro Planlaması çok önemli bir unsur sonuçta bir iki hafta süren müsabakalar oynamıyoruz.

Simdi cok unpopuler bir yorum yapacam
Yunus Yunus diyorsunuzda bu cocuk halen ne gosterdi anlamadim pek. Bu sezon aldigi dakikalarda ben pek bir isik goremedim ama yani karar vermek icin yetmez.
Feghouli Sinan felan dururken Yunusa noluyor acikcasi.
Eren sağlam değilse zaten başka alternatif kalmıyor.
Yunus Feg
Sinan
triosu sahne alacak
Nasıl Yunus oyunda olduğu sürece bir ışık göstermedi diyebiliyorsak bunları Feg içinde söyleyebiliriz ama doğru olmaz bu adamlar oyunun hep son dakikalarında sahne aldılar etki ihtmilalleri zayıftı yani.
İnsanların Yunus Yunus demesinin ana sebebi de potansiyeli ve bu kadar sakat varken ortaya çıkıp kahraman olup altyapıdan beklediğmiz meyvenin nihayet oluşması.

Şu milli takım eleme maçlarını lig sonunda 1 ay içinde yapın bitirin herkes kurtulsun. Yırtık pantolondan çıkar gibi zırt pırt karşımıza çıkıyor.

Şu milli takım eleme maçlarını lig sonunda 1 ay içinde yapın bitirin herkes kurtulsun. Yırtık pantolondan çıkar gibi zırt pırt karşımıza çıkıyor.

kulüp takımları baskı yapmalı parayı ödeyen biziz sakatlayıp yollayan milli takımlar.

ya parasını ödesinler tazminat olarak ya da kaldırsınlar milli maçları.

4 sakat ne demek ya şaka gibi 3 ü önemli oyuncu hem de , her milli arada sakat veriyorduk ama bu sefer acayip zararlı çıktık.

DpzcKYqXoAEZ8sZ.jpg

DpzcKZQWwAAf6T-.jpg

offfffffffff

kulüp takımları baskı yapmalı parayı ödeyen biziz sakatlayıp yollayan milli takımlar.

ya parasını ödesinler tazminat olarak ya da kaldırsınlar milli maçları.

4 sakat ne demek ya şaka gibi 3 ü önemli oyuncu hem de , her milli arada sakat veriyorduk ama bu sefer acayip zararlı çıktık.
Takımlar tam uyum sürecine giriyor zırt milli ara dön tam ritim bulduk derken 1 ay sonra yine zırt milli ara. Şaka gibi resmen takımların içine etmek için tasarlanmış

Belhanda ve donk iyileşmiş hemen idmandalar

Ulan yine Sinan denen çöp torbasına kaldık ya kafayı yiycem

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onyekuru 1 ay oynamayacak deniliyor. Sorun değil Yunus var.

Onyekuru'nun varlığı ile yokluğu belli değildi zaten. Ben pek bir atraksiyon göremedim oyuncuda abartıldığı kadar yetenekli bir oyuncu değil. Bruma'nın kramponun bağcığı bile olamaz mesala.

Başlığı çok kontrol edemedim. Fatih Terim'e sallayanlar burada mı! Tam kadro hazır olan takımda bir ton eksik varken adam bir de sakatlarla uğraşıyor. Şu devre arasına kadar yıkılmazsak mucize.

Adam kalmamış :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt