Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.943
- 3.970
- 1.328
Koç iyi mamalıyor demek ki hayatları sadece para olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
varmıkiOnyekuru'dan Murat Sancak'a: "Hala benim adımı konuşmak yerine oyuncuların maaşını ödemek nasıl olur sayın başkan?"
Murat Sancak’dan Onyekuru’ya cevap;
Ekli dosyayı görüntüle 228438
Zaha bile kendinden umudu kesmiş gibi.Bakambu'nun yerine gelmesi daha mantıklı bence. Ben Zaha'yı hala silmedim şahsen. Hala bir umudum var kendisinden.
Yusuf SarıAnadolu da Adana Demirspor'un bütçesi zaten ciddi sorunluydu özellikle geçen sene 600 m TL zarar yazdıkları dönemden itibaren küçülmesi gerekirken tam tersi büyümeye çalıştılar muhtemelen bu senede 600 m TL daha zarara ulaşırlar Yusuf Demir satışıyla en azından 120-150 m TL kar alsalar bile yetmeyecektir.
Mevcut yayın gelirleriyle Anadolu kulüplerinin sürdürebilirliği zaten çok zor Avrupa'da yoksun, sponsorların o kadar kuvvetli değil, store satışları düşük, kombine ve bilet ücretleri düşük kurdukları kadronun sürdürebilir olması zaten olası değildi.
Sonuç olarak ateşe daha fazla odun atıp ateşi harlıyorsun ve batıyorsun.
yalan galiba bu haberAdana Demirsporlu Andreaw Gravillon, maaşlarının ödenmemesi üzerine sözleşmesini feshetti. (L’Equipe)
Yeni Turkiye. Acin Turkiye'nin onunu hesabiAbi bu nasil bir ulke ya ? Parasi olan, guc sahibi olan, yalaka olan bir yere geliyor ve spor da ne ahlak, ne kalite ne de bir kultur birakiyor. Adamin laflara bak. O yaptigi aciklama da cabasi. Dun de demistim, tam bir "kroyum emmeeaaa para bendeehhh" tipinde biri.