Şimdi olaya şöyle bakalım; Galatasaray Türkiye'de oynanacak herhangi bir ardışık 3 lig sezonunun azami 2 şampiyonluğuna taliptir, birincil adaydır ve genellikle böyledir. Şampiyonluk olarak görüşüm böyle. İkincilik için ise rölantide giderek kritik maçlardaki hatalardan dolayı olunacağını, Üçüncülük ve daha aşağısı için ise bir art niyet, büyük iç sıkıntılar, galiz beceriksiz yönetim olması gerektiğini ön görüyorum.
Diğer ve en güçlü cephe olan fener bahçe Galatasaray ın "varsayım" üzerine olamadığı her şampiyonluğun adayıdır, en büyük olasılığıdır.
Galatasaray'da iseniz, Galatasaray'a gelebildiyseniz zaten kuvvetli bir özgeçmişiniz olması gerekir. Eh önünüze avrupanın orta kalitesinde ( Türkiyenin Oldukça üzerinde) bir malzeme verilir. Bunlar neticesinde başarı beklenir.
Şampiyonlar Ligine Direkt Katılış Mancinin elinde olmayan bir durum olduğu için pek sayamıyorum.
Türkiye Kupasının tamamında oynanan maçlar (bana göre), Ligde her sezon klasik 4-5 haftalık fixtüre göre isabet etmiş zorlu deplasman maçlarından farksız değildi. "Galatasaray için" başarı olarak değerlendirecek bir durum göremiyorum.
Şu durumda başarısızda denemez, başarılı da denemez. Genelde ışığa bakılır takımdaki, geleceğe yönelik ışık.. Çatır çatır top oynamışsındır bir kaç malubiyete rağmen rakibin daha yüksek bir performansla maksimum senden 1-4 puan aralığında sondan iki haftada kaçırmışsındır . Bir sonraki sene için iyi oyun adına ışık vardır devam edilir.
Amaşuanda çoğunluk Mancini futbolunu beğeniyormu derseniz cevabı ne olur bilemiyorum.