Orduspor'un Yeni Hocası Hector Cuper

Cevap: Orduspor'un Yeni Hocası Hector Cuper

Valenciada baya iyidi, belki Orduda basarili olur. Hadi Ordu sikecilerin yaninda olma ve belki Avrupaya bile gidersin.

Hocanın ismi herşey değil ki. Şu an Orduspor'un kadrosuna baktığın zaman bu hocanın çalışabileceği kapasitede 3-4 oyuncu var gerisi karavana. Bu adamları getirmekle bitmiyor ki ona göre oyuncu alabileceksen getir. Bu adam altyapı ile bişeyler yapsın diye beklenecek adam değil ki.. Bizim Eric Gerets'e verdiğin kadroyu, 2009'daki kadroyu, Rijkaard'ın kadrosunu vereceksin kısa sürede başarı yakalayacak ama küçük takımlarda yapamaz..

Farkındaysanız maçımızı izlemeye davet ettik diyor. Cuper de takımın enkaz olduğunu görünce imza atmaz..

Başarılı olmak istiyorsan Sivasspor'un Bülent Uygun tercihine bak, İBB'nin Abdullah Avcı'sına bak Bursaspor'un Raşit Çetineri, Ertuğrul Sağlam'ı, Kayserispor için ona keza Sağlam ve Kafkas tercihleri,

Şu an bu durumda bence en uygun hoca Raşit Çetiner olurdu. Baştan aşağı değişime götürürdü Orduspor'u.. Bu ay U21'den yeni ayrıldı..

Ben yerli hocalarla gelen başarıların tesadüf olduğuna inanmıyorum çünkü..

İmza atıldı. Yarın veya Çarşamba günü İstanbula gelecek resmi sözleşme basın önünde imzalanıp.Trabzona gidilecek. Daha sonra Arjantine eşyalarını toplamaya gidecekmiş. 27'sinde takımla ilk antremanına çıkacak.

Sözleşme detayları yerlilerden bile hemen hemen az para alacakmış. Başarıya endeksli anlaşmışlar. Ordu Ligi ne kadar iyi bitirirse okadar yüksek para alacak. DelBosque havası yaratılmaya çalışılıyorda alakası yok. Başkan ileriye dönük projeleri anlatmış. Oda aklına yatıp kabul etmiş. Tabi önce Ordu kadrosunu falanda incelemiş.

Cuper + 4 ekibi + yerli antrenör ile çalışacak. Saat 06:30 mesai yaparım demiş:D. Ayrıca şuanki kadronun baya fazla olduğunu söylemiş.Trabzon maçından sonra gönderilen oyuncular olacak. Nedim başkan 3+1 transfer yapacaz dedi. Sivasdan Cihan Yılmaz ile anlaşmışlar. Üst düzey bir forvet ile görüşüyorlarmış.Cuper kadar ses getirebilirmiş.Almanyadan sağ solda oynayan bir yerli oyuncu dedi. Alman ümit millidede oynamış, onunlada imza aşamasına gelmişler. Cuper'e sadece bir ortasaha tercihi bırakmışlar. Çünkü Gosso milli takıma gidecek.En az 5 maç olmayacak.

Başkan oyunculara yerli mi? yabancı mı? diye sormuş.Oyuncular futbolu iyi bilen, kariyeri tartışılmayan en önemlisi adil forma veren bir isim istemiş.

Cuper Ordu şehri için büyük reklam oldu.Ulusal kanallar şimdiden başkanı sıkıştırmaya başlamış. İlk bizim programa gelsin vs..vs..Dez avantajı tabiki var en önemlisi uyum, ligi tanıyana kadar Ordu az kayıpla atlatması gerekecek.Santander kariyerine bakmamak lazım, Arisdede dar kadro ile başarılı sonuçlar aldı. Arisde kahraman ilan edildi. Uefaya götürdü.. ve A.Madridi 2 maçtata yenip tur atladılar. 2009/2010 sezonu idi, Çark hep aynı isimler arasında dönüp duruyordu farklı isimlere dönmek iyi oldu.Bir hoca kovulsa hemen yılmaz vural gündeme geliyordu.

Ordu kümeye.

Hayırlısı olsun diyelim ama sene sonunu zor getirir.

Sonu iyi degil bunların

çok yanlış bir seçim oldu.bu tür hocalar sadece büyük takımları calıstırabiliyorlar.

Bence de önemli bir isim ama o bir looser.

Orduspor'un başkanı oldukça akil bir adam gibi duruyor ama futboldan anlamıyor sanırım ya da kötü örnekleri hedef seçiyor kendine.Cuper Valencia'dayken iyiydi.İnter'de oynattığı futbol İnter'den soğuttu beni.Oradaki futbolu Ordu'ya taşırsa Türk futbolu önce durdur sonra vur anlayışına bir takım daha katmış olur.Ordu'nun hedefini neye göre belirlediğini bilmiyorum ama bana Cuper'le sanki düşmemeyi hedefliyorlarmış gibi geldi.

ben getiremezler diyordum oldu..

Ordu baskani cikar simdi der.. Yaptim oldu..

adamin konusmalari biraz itici.. once avrupa.. sonra 5 sene icinde sampiyonluk.. hayal dunyasinda yasiyor biraz..

Orduspor'un başkanı oldukça akil bir adam gibi duruyor ama futboldan anlamıyor sanırım ya da kötü örnekleri hedef seçiyor kendine.Cuper Valencia'dayken iyiydi.İnter'de oynattığı futbol İnter'den soğuttu beni.Oradaki futbolu Ordu'ya taşırsa Türk futbolu önce durdur sonra vur anlayışına bir takım daha katmış olur.Ordu'nun hedefini neye göre belirlediğini bilmiyorum ama bana Cuper'le sanki düşmemeyi hedefliyorlarmış gibi geldi.
2009 /2010 yılında arisde yaptıklarınıda unutmayalım.

Onun stiLi bizim Ligimize uygun. Cuper in takımLarı önce sert savunma yapar, boL pres yapar, rakibi bozar, ondan sonra goLü düşünür. Uzun vadede Orduya çok şeyLer katabiLir. Sadece kısa vadede işi zor, Orayıda az kayıpla atlatması lazım

Cuper, Santanderde 4-2-3-1 sistemini daha çok kullanmış. Zaman zaman 4-4-2'ye dönmüş. Puan aldığı maçlara baktığımızda hep kısır skorlar var. 4-2-3-1 sistemini ligimizde bir çok takım uyguluyor. Hepside hemen hemen başarılı oluyor. Bu sistem için en önemli nokta, kanatların ve santraforunun iyi olması lazım. Transfer yapılacakmış.

Başarılı olduğu Aris dönemini incelediğimizde 4-4-2'den taviz vermemiş. Yunanistan kupasında takımı finale çıkarmış. Ligi 5. bitirmişler. Uefa kupasında grupları geçerek, elemelerde A.madridi 2 maçtada yenerek tur atlamışlar.

Lucescunun oyun stiline yakın olarak takımı oynatıyor.

Transferdede illaki yardımcı olacaktır. Takım içerisinde bile farklı hava yaratacaktır. Zaten kendisi adil forma veren bir hocadır.

ben getiremezler diyordum oldu..

Ordu baskani cikar simdi der.. Yaptim oldu..

adamin konusmalari biraz itici.. once avrupa.. sonra 5 sene icinde sampiyonluk.. hayal dunyasinda yasiyor biraz..
Hayal değil en azından bir hedef koyuyor. Yıllardır ne takımlar biliyoruz hedefsiz ve ligi hep aynı yerde bitiriyorlar en sonundada düşüyorlar.Rize,Denizli, Antalya vs..vs..Hedef koymak her zaman iyidir. Tabiki dedikleri zor..Lige kalitedede gelecektir.

böyle karakterli bi baskani olan takimin basarili olmasini isterim... ne olursa olsun hepsinden daha $erefli ve haysiytli takim cikti ordu ...

Basarısız olcagını düşünüyorum.

Hector Cuper olayı çözene kadar lig biter, küme düşerler zaten

Ordudan daha kötü takımlar var küme düşmezlerde sıkıntı yasarlar

2009 /2010 yılında arisde yaptıklarınıda unutmayalım.

Onun stiLi bizim Ligimize uygun. Cuper in takımLarı önce sert savunma yapar, boL pres yapar, rakibi bozar, ondan sonra goLü düşünür. Uzun vadede Orduya çok şeyLer katabiLir. Sadece kısa vadede işi zor, Orayıda az kayıpla atlatması lazım

Cuper, Santanderde 4-2-3-1 sistemini daha çok kullanmış. Zaman zaman 4-4-2'ye dönmüş. Puan aldığı maçlara baktığımızda hep kısır skorlar var. 4-2-3-1 sistemini ligimizde bir çok takım uyguluyor. Hepside hemen hemen başarılı oluyor. Bu sistem için en önemli nokta, kanatların ve santraforunun iyi olması lazım. Transfer yapılacakmış.

Başarılı olduğu Aris dönemini incelediğimizde 4-4-2'den taviz vermemiş. Yunanistan kupasında takımı finale çıkarmış. Ligi 5. bitirmişler. Uefa kupasında grupları geçerek, elemelerde A.madridi 2 maçtada yenerek tur atlamışlar.

Lucescunun oyun stiline yakın olarak takımı oynatıyor.

Transferdede illaki yardımcı olacaktır. Takım içerisinde bile farklı hava yaratacaktır. Zaten kendisi adil forma veren bir hocadır.

Cuper'i iyi takip etmişsin belli ki,ben İnter'den sonra pek takip etmedim, saygı duyuyorum.Ama sen de söylüyorsun Lucescu stili diye...Ben her zaman keyifli, göze hoş gelen futboldan yanayım.Ligin kalitesinin yükselmesi için Türkiye'de Skibbe, Gerets tarzı hocaları görmek isterim.

Geri
Üst Alt