- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Onlar da biliyor bizi bir arada tutan Fatih Terim. Oradan saldırıyorlar. Başta hocamız kesinlikle sakin kalmalı. Diğer taraftan yönetim bulara kemiklerini yollamalı ve susturmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 numara da o yazıyı referans alıp paylaşım yapıyor. Ekşilik iş değil bu, profesyonel birinin uğraşıp derlemesi bariz.
bkz: aramaya inanmakLink alayım. Ana sayfada göremedim. Belli ki tutmamış.
bunlarda bayagı organize olmuslar araya sızmak gerek![]()
ekşi fenerbahçe whatsapp grubu
neler yapıldı? büyük seçim günü alandaydık. kombine satışında 20'si aynı tribünde olmak üzere 50+ kişi ile kombine alındı. şemdinli'de bir köy okuluna kırtasiye yardımında bulunuldu. batman'da …eksisozluk.com
devir onların devri, sabredecez mecbur. gün gelir devran döner inşallahHoca bunu söylediğinde üzerine çok gelindi de, adamlar organize ama amatör kötülüğü geçti, olayı başka bir seviyeye getirdiler. Paralarını birleştirip talip olduğumuz futbolcuyu alıyorlar en ayar olduğumuz takıma kiralıyorlar. İntikamlı şarkılar paylaşılıyor vs.
Bjk 6 milyon euro verdiği topçu için Nskala’nın sözleşmesini feshedemiyor mu ya da onu yollayamıyor muydu kiraya?
Bunun adı başka bir şey.
zamanın altın kuralı. hepsi zamanı gelince bırakıp gider bi tek galatasaray kalır geriyeÖncesi fb destekli idi ama şimdi karşımızda direk siyaset var
Hedef kayyum ve florya arsalarına çökmek diye tahmin ediyorum. Yoksa koca Galatasaray'ı karşılarına almazlar.Öncesi fb destekli idi ama şimdi karşımızda direk siyaset var
galatasaray lisesinden kaynaklı bence. ilimin ve kültürün olduğu her yere düşmanlar.Hedef kayyum ve florya arsalarına çökmek diye tahmin ediyorum. Yoksa koca Galatasaray'ı karşılarına almazlar.