Orhan hocam ile güzel günler yakın,kara bulut dediklerini onun için hafif 1 sis.
Umarım ben yanlış anlamışımdır ama Hagi için mi "futbolculuğunu pek sevmezdim" dedin?
Herhalde ben anlamadım...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yok doğru anlamışın ki nedeneni de yazmış zaten. Yerli sevecen bir renktaş olduğu için sevmemiş Hagi yi.Umarım ben yanlış anlamışımdır ama Hagi için mi "futbolculuğunu pek sevmezdim" dedin?
Herhalde ben anlamadım...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu arada adamın ne olduğunu hiç bilmeden hemen aşmışiz. Kim bilir bu adam son yilarda gelen en bilgili teknik adam ama ismi futbolcu kariyeri yok tabiki. İsmi lobisi olmayan adamı ne kadar iyi olsa bile şans vermiyorlar Türkiye'de zaten. Bir ümit ozat ayısını hoop super lig hocası oluyor.
Bide Almanya ispanyada hocalar nasıl çıkmış piyasaya araştırın. Klopp tuchel simone guardiola Enrique.......
Alt yapıda başlamış hocalar hepsi
NKFVaklınaK
Evet haklısın bu konuda maalesef ama aralarında extra kendisini eğitmenler olanlar vardır herhaldeFutbolcu eğitim konusunda Avrupa ile bizim altyapılar arasındaki dağlar kadar olan farkın, ben altyapı teknik direktörlerinde de olduğunu düşünüyorum, sence nasıl?
Ya bu Arda acayip bir adamDemek ikimizde yanlış anladık
-Tapatalk-
Umut ve Selcuk u oynatmayacak yerli teknik direktör bu dünyada yoktur. Futbolculugunu pek sevmezdim(yerlilerin emeginin gölgede kalmasi) ama HAGI aslinda kaliteli ve adaletli bir teknik direktör lobilere, komisyonculara özellikle dengelere bakmadan kadrosunu yapacak cesaretli bir teknik direktördür. HAGI mutlaka gelmeli. Simdiye kadar en les kadrolar zamaninda bize geldi kismen basarili maclar cikardi.