GSCimbom
Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu
Murat Saylak

Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu Sayfa 6

Murat Saylak ·

Cevap
377
Okunma
32,2K
Sayfa
6/19
orhan atık inş başarılı olur ama bu kadro ile biraz zor çünkü oyuncular hem mental hemde fizik olarak iyi durumda degiller yapacagı en iyi şeylerden biri bize alt yapıdan 2 3 genci oynatması olur sezon sonu dursun bunuda kandırır transfer yapıcam diye sonra öbür sezonda güme gider

Bu arada adamın ne olduğunu hiç bilmeden hemen aşmışiz. Kim bilir bu adam son yilarda gelen en bilgili teknik adam ama ismi futbolcu kariyeri yok tabiki. İsmi lobisi olmayan adamı ne kadar iyi olsa bile şans vermiyorlar Türkiye'de zaten. Bir ümit ozat ayısını hoop super lig hocası oluyor.

Bide Almanya ispanyada hocalar nasıl çıkmış piyasaya araştırın. Klopp tuchel simone guardiola Enrique.......
Alt yapıda başlamış hocalar hepsi

NKFVaklınaK

Bu arada adamın ne olduğunu hiç bilmeden hemen aşmışiz. Kim bilir bu adam son yilarda gelen en bilgili teknik adam ama ismi futbolcu kariyeri yok tabiki. İsmi lobisi olmayan adamı ne kadar iyi olsa bile şans vermiyorlar Türkiye'de zaten. Bir ümit ozat ayısını hoop super lig hocası oluyor.

Bide Almanya ispanyada hocalar nasıl çıkmış piyasaya araştırın. Klopp tuchel simone guardiola Enrique.......
Alt yapıda başlamış hocalar hepsi

NKFVaklınaK

Futbolcu eğitim konusunda Avrupa ile bizim altyapılar arasındaki dağlar kadar olan farkın, ben altyapı teknik direktörlerinde de olduğunu düşünüyorum, sence nasıl?

Bu Mühendis-i kürre-i hümayun adina cok büyük bir sans. Zat-i muhterem efendimiz Krampon-ül kabiliyye-i maşallahlari meydana sürerse, Hakimiyyet-ül kürre takimimizda mevcut olup, akhisar takiminin vaziyet-ül madara olmasi kuvvetle muhtemeldir.
Sut-ul minare ve vaziyyet-ül hararet dikkat edilmesi gereken hadiselerdir. Lakin olur da hezimet-ül madara ortaya cikarsa vaziyet-ül velvele ve isgal-i camaatiyye kacinilmaz olur.
Tabi macin Defterdar-i cihad-ül kürriyesini de unutmamak gerek. Kah Ferman-i kehribar kah ferman-i ahmer gösterme egilimi olabilir zat-i muhteremde.
Hezimet-ül Yarabbi sükür olmamasi dilegiyle mac-ül kabiliyye-i masallah, krampon-ül kabiliyye-i masallah'la olur diyorum.

Umut ve Selcuk u oynatmayacak yerli teknik direktör bu dünyada yoktur. Futbolculugunu pek sevmezdim(yerlilerin emeginin gölgede kalmasi) ama HAGI aslinda kaliteli ve adaletli bir teknik direktör lobilere, komisyonculara özellikle dengelere bakmadan kadrosunu yapacak cesaretli bir teknik direktördür. HAGI mutlaka gelmeli. Simdiye kadar en les kadrolar zamaninda bize geldi kismen basarili maclar cikardi.

Hagi'nin Futbolculugunu begenmeyip, teknik direktörlügünü öven ilk ve tek organizmasindir muhtemelen bu gezegende.

Kendisinden sadece iki şey bekliyorum.

1. Umut'u oynatmasın.
2. Takım elbise giysin. Eşofmanlı Şevket Hoca durmasın kulübede.

Tarzını beğendim hoca.

İtalyanlara benziyorsun.

-------------------Muslera-----------------
Linnes---Koray----------Denayer--Carole
Jose---------Emre---Bilal---------Podolski
------------------Wes-----------------------
------------------Pala-----------------------

Ha şu kadroyuda oynatırsan niye oynattın demem

-------------------Muslera-----------------
Linnes---Koray----------Denayer--Carole
Jose---------Donk--Bilal--------------Emre
------------------Wes-----------------------
----------------Podolski---------------------

Gidip Sabrileri,Selçukları,Hakanları,Semihleri,Olcanları,Yasinleri,Umutları oynatırsan şaplağı yersin. Bunları oynattığı için Hamza kovuldu geldi Denizli gene aynı boku yedi onlar da kovuldu Sen de oynatırsan senin de kıçına tekmeyi vururuz.

Sneijder ve muslera gibi isimleri satıp yerine kaliteli yerlileri selcuk ile anlaşarak takviye etmeli

CcicmdtWEAA3BUc.jpg

Geri
Üst Alt