GSCimbom
Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu
Murat Saylak

Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu Sayfa 5

Murat Saylak ·

Cevap
377
Okunma
32,2K
Sayfa
5/19
Çişe bile giderken sneijder e sorarsan belki küme düşmekten kurtuluruz mr atık bey

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Altyapıdan min 3 oyuncuyu ilk 11 e koy ve efsane ol. (Sonuç ne olursa olsun)

Kim ki bu adam?

Fener ve bjk maçına bu adamla çıkacaz. Sahadakiler umarım kafalarına göre iş yapmazlar. Yerinde olsam vururum kelleri taraftarın gözünde efsane olurum.

Umut ve Selcuk u oynatmayacak yerli teknik direktör bu dünyada yoktur. Futbolculugunu pek sevmezdim(yerlilerin emeginin gölgede kalmasi) ama HAGI aslinda kaliteli ve adaletli bir teknik direktör lobilere, komisyonculara özellikle dengelere bakmadan kadrosunu yapacak cesaretli bir teknik direktördür. HAGI mutlaka gelmeli. Simdiye kadar en les kadrolar zamaninda bize geldi kismen basarili maclar cikardi.

Umut ve Selcuk u oynatmayacak yerli teknik direktör bu dünyada yoktur. Futbolculugunu pek sevmezdim(yerlilerin emeginin gölgede kalmasi) ama HAGI aslinda kaliteli ve adaletli bir teknik direktör lobilere, komisyonculara özellikle dengelere bakmadan kadrosunu yapacak cesaretli bir teknik direktördür. HAGI mutlaka gelmeli. Simdiye kadar en les kadrolar zamaninda bize geldi kismen basarili maclar cikardi.
Umarım ben yanlış anlamışımdır ama Hagi için mi "futbolculuğunu pek sevmezdim" dedin?

Herhalde ben anlamadım...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabriyi vur,Selcugu döv,Umutu kes ve efsane ol..Demek istiyorum ama diyemiyorum cünkü sen bunlarin hicbirisini yapmazsin.

Geri
Üst Alt