GSCimbom
Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu
Murat Saylak

Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu Sayfa 7

Murat Saylak ·

Cevap
377
Okunma
32,2K
Sayfa
7/19
Ya bu Arda acayip bir adam :D

Yorumlarına bayılıyorum, nasıl bir kafa yaşıyor daha çözemedim gerçekten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dediği çok uç bir yorum ama %100 haksız da değil.Bütün başarılar Hagi'ye yükleniyor o dönemki oyuncuların çabası emeği gözardı ediliyor bir kesim tarafından,bu gerçek.

Su 45 dakikayi Denizli'nin hicbir macinda goremedik.

Keske Harzo'dan sonra bunu getirseymisiz.O zaman rahat 3. olurduk.

Denizli haini 2 milyonu cukkalayip Umud'un dehlenmesine izin vermedi.Donk'tan buyuk kazik yedik sayesinde.

Bu arada adamın ne olduğunu hiç bilmeden hemen aşmışiz. Kim bilir bu adam son yilarda gelen en bilgili teknik adam ama ismi futbolcu kariyeri yok tabiki. İsmi lobisi olmayan adamı ne kadar iyi olsa bile şans vermiyorlar Türkiye'de zaten. Bir ümit ozat ayısını hoop super lig hocası oluyor.

Bide Almanya ispanyada hocalar nasıl çıkmış piyasaya araştırın. Klopp tuchel simone guardiola Enrique.......
Alt yapıda başlamış hocalar hepsi

NKFVaklınaK

Orhan Atik gibi bir adamin, bizim Milletin önünde degeri nekadardir sence ? Bizde bazi olaylar tersi isledigi icin, cok degisik bir beklenti oluyor. Yabanci bir hocadan, normal sartlar altinda daha fazla beklersin, baska Ülke´lerde. Bizim Millet ise, minimum basarisina, cok büyük deger bicer, romantizim yapar. Simdi bu adam 3 sampiyonluk kazansa hayal dünyamizda, yabanci bir hocanin 1 sampiyonluguna bedel olur büyük bir kesim icin...

Simdi

Edit:

Bu ara, bu Rodallega ne anamizi birakti, ne avradimizi. Ulan sinirlendim, Orhan hoca istifa, bu nasil organizasyon.

aynen cevat. kicimizdan bal akiyordu valla. rezil etti akhisar bizi.

cok kotuyuz cok.
yaşım 36 prekazi zamanından beri aktif olarak maç izlerim petreli kadroyu da gördü bu gözler inamatoları da gördü iorfa ları da gördü sarpları da gördük ama anadolu takımlarının bu seneki gibi bizi paçavraya çevirdiklerine hiç şahit olmadım anadolu takımı değil sanki arsenalle oynuyoruz

ilk 11i filan gectim.

bu beyden bir bok olmayacagi yedeklerden bile belli.

Yedekler: Cenk, Jose, Donk, Semih, Linnes, Koray, Emre Çolak

donkla beraber 3 tane stoper var ama santrafor olan volkan pala yedeklerde bile yok.

Geri
Üst Alt