Orhan Atik'in Görevine Son Verildi!

Skibbe Hocanında önce yardımcılarını şutlamışlardı. :( Dursun taraftarı 3 ay daha yemler yeni hoca ayağına.

Bir çok arkadaşın da ifade ettiği gibi tarihi tecrübelerimiz bize bu hamleden bir sonra gelecek şeyin hocanın gönderilmesi olduğunu gösteriyor.

Orhan Atik görevine son verildiğini öğrendiği anda Florya'da yüksek sesle bağırarak tepki gösterdi ve tesislerden ayrıldı. (ÖZEL) futbolarena

hocadan çok futbolculara verilmiş bir göz dağı bence

Riekerink getirmedi ki yardımcılarını,giderken hocanın da yolu yapılmış olsun

ayrıca istedikleri zaman gayet güzel gol atabiliyorlar,hemde çalışılmış goller

oyuncularımız sorunlu adamlar,yöneticiler bir disiplin planı geliştirmiş bunun üzerine oynuyorlar

tutarsa tamam ama tutmazsa çok adam değişecek sezon sonu

Adamın ayağını kaydırdılar.

giphy.gif

Yakında Riekerink kalırsa doğru yardımcı antrenörler gelmeli tecrübeli,futbolcu ayrımı yapmayacak ve oyun anında hocayı doğru yönlendirecek 2 isim gerekli

Riekerinkin yanina saglam biri gelirse iyi olur. Hayirlisi bakalim. Kim olcak?
Ayhanda gitmesi lazim.
Bu isden anlayan biri gerek.
Ayhanla olmaz.

2013-2014'te 2. olduk ama Fener şampiyonluğu çok önceden garantilediği için,cezaları sebebiyle 2. olan direk ŞL'ye gidiyordu.O muhabbet olmasa,o sezon da 2. olamazdık.2013-2014'ten önce en son 2002-2003'te 2. olmuşuz zaten,yani haklısın ortamız yok,bu sene de 2. olacağımızı zannetmiyorum.

Sence kovulmalı mı peki Riekerink?

Soru sormak yasak

Güne güzel bir haberle başlamayı ne kadar özlemişiz. Şurdan iki sonuç çıkardım.

1) Riekerink ile görüşen yönetim takımı niye iyi çalıştırmadığını sormuş. Riekerink de benim çalışmak istediğim adamlarla çalışmama izin vermediniz ki. Yanıma çapsız Orhan'ı monte ettiniz. O toy, ben toy. Nasıl olacak bu iş demiş? Yönetim de akabinde hemen Orhan'a "bızımla dığılsın" demiş.
2) Yönetim ciddi ciddi yeni teknik adam arayışı içerisinde. Riekerink ile bağlar koptu. Darbeyi ilk olarak yardımcısını görevden alarak yaptılar. Şimdi de topun ağzında Riekerink var.

Riekerink Orhan'ın ayağını kaydırmış

Bence önce yardımcı sonra Hoca göndermek olmaz Nazif falan çok seviyor jor u, gönderse hepsini toptan gönderirdi diye düşünüyorum. Benim fikrim yönetim takım içindeki yapılanmayı bozmak adına bu adamı yollamış olabilir diye düşünüyorum. Getirin lan kewell veya ujfalusiyi

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kewell gelsin.

May neym is Heriy Küvıl. Küvıl fırom gelahtağsırağayy

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt