Orhan Atik'in Görevine Son Verildi!

İsmail Güldüren ismini kullanan kimse benim için fenerlidir ayrıca sana ne ki senin sahte hesabın mi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008'den üye olan birine 2013'de üye olmus bir sahisin fenerli demesi yanlis Ali kardes

GSC FORUM YONETİCİLERİ ,su herifi banlamazsınız beni banlayın da ,bir ise yarayın,Allahın kuşları forumumuzu basmış Türkiye'ye gelmiş en büyük yabancı futbolcularimizdan birine hakaret ediyor,siz kumda oynayın eğer bunu da yok etmezseniz...

Drogbaya 1.5 sezon için 10m avro ödemiştik

CLde iyi, fakat Ligde bizi hayal kırıklığına uğratmıştı

İsmail bey bu gerçek yüzünden kızgın olabilir kendisine.

Son düzenleme:
Drogba hemen yarın gelsin sportif direktörümüz olsun. Bundan sonraki tüm transfer çalışmalarını da o yapsın. Adamın karizması yeter. Özellikle çok yetenekli siyahi oyuncular kazandırır takımımıza.

2008'den üye olan birine 2013'de üye olmus bir sahisin fenerli demesi yanlis Ali kardes
O zaman trolluk yapıp milletin asabini bozmayacak Arda kardeş, Hagi'ye çıkıp.hırsız derse savunacakmısın !!!! 2008 yılında üye oldu diye ,ayrıca üyelik ne ben.40 yaşındayım Sarp oğlumun Ekin kızımın ismi üyelik yılına göremi GALATASARAY li olunuyor ?

1.5 sezon icin 10 milyon odediysek 2. sezonun 2. yarisi icin odedigimiz 3.3 milyonu bize geri vermeli
zira, chelseali taraftarlara el salladiktan sonra Galatasaray formasini sirtina gecirmemis, dunya kupasinda kicini yirtarken ortaya cikmistir ancak (kewell gibi)

Drogbaya 1.5 sezon için 10m avro ödemiştik

CLde iyi, fakat Ligde bizi hayal kırıklığına uğratmıştı

İsmail bey bu gerçek yüzünden kızgın olabilir kendisine.
Önemli.değil ben trolluge karsiyim

O zaman trolluk yapıp milletin asabini bozmayacak Arda kardeş, Hagi'ye çıkıp.hırsız derse savunacakmısın !!!! 2008 yılında üye oldu diye ,ayrıca üyelik ne ben.40 yaşındayım Sarp oğlumun Ekin kızımın ismi üyelik yılına göremi GALATASARAY li olunuyor ?

Allah bagislasin

Drogba her ne kadar dünya capinda bir isim olsada bizden iyi bir sekilde ayrilmadi (deplasmandaki Chelsea maci)

Hagi'nin futbolculugu ile ilgili forum'da olumsuz bir yorum okumadim

1.5 sezon icin 10 milyon odediysek 2. sezonun 2. yarisi icin odedigimiz 3.3 milyonu bize geri vermeli
zira, chelseali taraftarlara el salladiktan sonra Galatasaray formasini sirtina gecirmemis, dunya kupasinda kicini yirtarken ortaya cikmistir ancak (kewell gibi)
Sen.önce onu Hamit,Sabri,Yiğit,Olcan,Umut,Hayrovic vs. Gibilerden al sonra Drogba ismini telafuz et

Allah bagislasin

Drogba her ne kadar dünya capinda bir isim olsada bizden iyi bir sekilde ayrilmadi (deplasmandaki Chelsea maci)

Hagi'nin futbolculugu ile ilgili forum'da olumsuz bir yorum okumadim
Yakında.onu da okursun nasıl olsa trolluk serbest burda hatta volkan ayısını da overler

Not:çocuklarım için sağol hepimizinki ni insallah

avatarinda les claypool barindiran birine gore fazla agresifsiniz sn ekin
drogba yarim sene iyi oynadi falan ama tokatci oldugunu ve dunya genelindeki saftorik takimlari kazikladigi (cin takimi, biz, simdi de montreal) gercegini siz uzulmeyin diye yazmayacak halimiz yok
ltf orhana devam edelim

Yakında.onu da okursun nasıl olsa trolluk serbest burda hatta volkan ayısını da overler

sArpEr disinda troll yok forum'da Emin olabilirsin

Hagi ile ilgili olumsuz bir yorum okursam o kisinin haddini bildiririz zaten bundan bir süphen olmasin

Sen.önce onu Hamit,Sabri,Yiğit,Olcan,Umut,Hayrovic vs. Gibilerden al sonra Drogba ismini telafuz et

Ontivero'yu kulübe getiren, öneren adam Drogba. Şimdi de Montreal'a aldırdı.

2 Milyon Euro bize girdi.

Drogba'nın da sicili temiz değil. İsmail kardeşimiz haklı.

avatarinda les claypool barindiran birine gore fazla agresifsiniz sn ekin
drogba yarim sene iyi oynadi falan ama tokatci oldugunu ve dunya genelindeki saftorik takimlari kazikladigi (cin takimi, biz, simdi de montreal) gercegini siz uzulmeyin diye yazmayacak halimiz yok
ltf orhana devam edelim
Ooo Les Claypool bilmene şaşırdım,bass gitar çalıyorum.diye avatarım ,ama Çukurova'liyim ve agresifim trolluk yakismiyor

O zaman ismimizi Alper Potuk yapalım olur mu !!!

Aspor muhabiri emre kaplan'a göre Riekerink'e müdahale etmedigi icin kovulmus (oyuncu degisikligi konusunda)

JOR'un yanina daha tecrubeli bir isim lazim, daha yasli biri.

Hem orhan yeni basladi hem jor yeni basladi, olmaz.

Ontivero'yu Drogba'nın önerdiğine emin misin Alpay? Ayrıca Drogba önermişse bile, Ontivero için 2 Milyon Euro bize girdi demek yanlış. 2 milyon Euro futbol piyasasında büyük para değil. Bu tarz 5 transfer yaparsın. 10 milyon gider, olur da aralarından biri tutarsa en az 20-25 milyona satarsın.
Sonra da biz neden Porto, Shakhtar gibi olamıyoruz diyorsunuz. :) Adamlar yeri geliyor Japonya 2. Ligi
'nde forma giymiş adama 5 milyon euro veriyor. 55 milyona da satıyor.

Ontivero'yu Drogba'nın önerdiğine emin misin Alpay? Ayrıca Drogba önermişse bile, Ontivero için 2 Milyon Euro bize girdi demek yanlış. 2 milyon Euro futbol piyasasında büyük para değil. Bu tarz 5 transfer yaparsın. 10 milyon gider, olur da aralarından biri tutarsa en az 20-25 milyona satarsın.
Sonra da biz neden Porto, Shakhtar gibi olamıyoruz diyorsunuz. :) Adamlar yeri geliyor Japonya 2. Ligi
'nde forma giymiş adama 5 milyon euro veriyor. 55 milyona da satıyor.

Türkiye'den de liginden de bir halt olmaz. Porto zaten uç örnek de kafa yapısı değişmedikçe melek gelen bile şeytan olur gider buradan.

Bilmiyorum ben umudumu baya kaybettim bura ile ilgili genel olarak. Belki ondanartık herkese skeptik bakıyorum.

Geri
Üst Alt