Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.123
- 66.266
- 4.843
2 şampiyonluk yaşamış hoca çoktan güç zehirlenmesine başlamıştır. Orhan, sinan falan izlemez bileTanışıyorsa hatalarını tek tek göstersin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 şampiyonluk yaşamış hoca çoktan güç zehirlenmesine başlamıştır. Orhan, sinan falan izlemez bileTanışıyorsa hatalarını tek tek göstersin.
Kıyıcı gayet soft konuşuyor açık ara en sert konuşan sinanOkanı kimse doğru düzgün eleştiremiyo
Bi kıyıcıyı gördüm amasız fakatsız konuşabilen
Diğerleri hep öyle ama,haklısın ama,doğru ama işe başlayan cümleler kurup bir şekilde okanı ama açıktan ama gizliden aklama peşinde
Hiçbirini izlemiyorum valla bişi hypelanınca bakarım o kadar,kim kimdir necidir o kadar biliyorumKıyıcı gayet soft konuşuyor açık ara en sert konuşan sinan
Sen ben hoca bir program yapsak ve gerçekleri kendisine iletsekHiçbirini izlemiyorum valla bişi hypelanınca bakarım o kadar,kim kimdir necidir o kadar biliyorum
Gs medyasında sözü muteber sert adam yok dediğin gibi kıyıcı sinan falan işte en sertleri
Sen ben hoca bir program yapsak ve gerçekleri kendisine iletsek
ne olur sence sonunda
kral 1 adam.bu herifin özelliği maçları kaydedip tek tek posyonlara ve oyuncuların yapıp ettiklerine zaman ayırması. geçen videolarından birinde doğal olarak bardakcının takımı nasıl katlettiğini izah ediyodu