orhan uluca

sıcak sıcak.

Kulak verelim üstada

bu adamı okan hocanın yanına alır isek

yenemeyecegımız takım yok
Okan Buruk Uluca'yı Insta'da takip etmiş. Hatta analizlerinde Uluca Nelsson'un preste geç kaldığını söyledikten 1 hafta sonra takiplemiş. Okan Hocanın ekip de armut toplamıyordur herhalde.

Okan Buruk Uluca'yı Insta'da takip etmiş. Hatta analizlerinde Uluca Nelsson'un preste geç kaldığını söyledikten 1 hafta sonra takiplemiş. Okan Hocanın ekip de armut toplamıyordur herhalde.
valla analizlerde ne derse oluyor

adamın gözlem yetenegi cok iyi

Dk: 3.10 - Galatasaray’ın kaleciye kadar pres yapmaması lazım.

Maç boyunca Onana’ya baskı yaparak kaç top kazandık sayamadım bile, penaltı pozisyonu da yine ön alan presiyle geldi.

Muazzam yorumcu

Dk: 3.10 - Galatasaray’ın kaleciye kadar pres yapmaması lazım.

Maç boyunca Onana’ya baskı yaparak kaç top kazandık sayamadım bile, penaltı pozisyonu da yine ön alan presiyle geldi.

Muazzam yorumcu

Mactan sonraki yaninda bu konuda yanildigini soyledi herkes hata yapabilir bence dinlemeye deger bir isim

Kralla devam edelim.

Ders vermeli bazı taraftarlara hatta yorumculara

Galatasaray bu adamdan faydalanmalı.
Transferlerde falan çok faydası olur.
Geçen programda bunun da bahsi oldu
Taraftardan bana mesajlar geliyor keşke Okan hocanın ekibinde olsan felan diye ama GS 'nin profesyonel bir ekibi var dedi
Yani ben sadece yorumluyorum diyor

orhan ulucayı seven izleyen biri olarak söylüyorum kulüpte çalışan profesyoneller orhan ulucanın 1 bildiğini 10 biliyordur zaten

mdemirtaş mı ne biri demişti scoutlar kendi aralarında youtubeta skills videosu izleyip oyuncu öneren ve kendini twitterda scout olarak adlandıran salaklarla çok dalga geçiyormuş aralarında. bu işler öyle o kadar kolay değil

Geri
Üst Alt