orhan uluca

Futbol yorumcularını dinleyebilme sabrını gösterenleri tebrik ediyorum cidden.
Hangisini olursa olsun bayıyor (iyi veya kötü demiyorum).
Futbol izlenip zevk alınması gerekiyor diye düşünüyorum ama az kaldı bizim ülkemizde neredeyse üniversite bölümü açılacak.

Dk: 3.10 - Galatasaray’ın kaleciye kadar pres yapmaması lazım.

Maç boyunca Onana’ya baskı yaparak kaç top kazandık sayamadım bile, penaltı pozisyonu da yine ön alan presiyle geldi.

Muazzam yorumcu

hahahaha

süslü cümleler kuruyor ben dahil herkesi fazla abartma huyumuz var galiba.

Adamın ilk yorumu onana mükemmel ayak mükemmel pasör.

Maçı resmen onana nın verdiği bktan pas sayesinde aldık

hahahaha

süslü cümleler kuruyor ben dahil herkesi fazla abartma huyumuz var galiba.

Adamın ilk yorumu onana mükemmel ayak mükemmel pasör.

Maçı resmen onana nın verdiği bktan pas sayesinde aldık
Onana mukemmel pasör zaten bunda yanlış yok , hata yapmış olması bunu değiştiriyor mu ?

Tütün çiğnediği hususunda bulgular mevcut.

orhan ulucayı seven izleyen biri olarak söylüyorum kulüpte çalışan profesyoneller orhan ulucanın 1 bildiğini 10 biliyordur zaten

mdemirtaş mı ne biri demişti scoutlar kendi aralarında youtubeta skills videosu izleyip oyuncu öneren ve kendini twitterda scout olarak adlandıran salaklarla çok dalga geçiyormuş aralarında. bu işler öyle o kadar kolay değil
Burak elmas zamanında kurulan kadroyuda biliyoruz.Muhtemelen aynı scoutda görevli kişiler vardı basımizda..
Muhakkak onlarda hata yapabilir fakat Orhan ulucayi haifife almayalim..çok donanımlı bir adam.

Burak elmas zamanında kurulan kadroyuda biliyoruz.Muhtemelen aynı scoutda görevli kişiler vardı basımizda..
Muhakkak onlarda hata yapabilir fakat Orhan ulucayi haifife almayalim..çok donanımlı bir adam.
tabii ki hafife almayalım değerli bir adam da gelsin kulübe göreve başlasın, kimsenin göremediklerini görüyor gibi bi durum asla yok onu demek istiyorum.

Futbol yorumcularını dinleyebilme sabrını gösterenleri tebrik ediyorum cidden.
Hangisini olursa olsun bayıyor (iyi veya kötü demiyorum).
Futbol izlenip zevk alınması gerekiyor diye düşünüyorum ama az kaldı bizim ülkemizde neredeyse üniversite bölümü açılacak.
bir işin matematiğini öğrenmeden bodoslama izlemek ne kadar keyif verir bilemiyorum hani.
diğeri bana daha makul ve eğlenceli geliyor.

Herkesten çok biliyormuş gibi konuşuyor. Bu arada, program yaptığı esmer kızla evliymiş galiba.

melo torreira kıyaslamasında torreiranın ayağı ve tekniği daha iyi dedi

şoka girdim

Birde Sinan Yılmaz diye biri var, Youtube da Uluca gibi iyi konuşuyor. GS uzmanı.

Bende buna değinmek istedim, sanki golü 89'da yedik, cenaze sessizliği oldu ve futbolculardan evvel tribünler bıraktı maçı, moncler montlularla bu kadar oluyor demek.

Orhan Uluca: "Galatasaray çok iyi oynadı ama Bayern Münih'e karşı kaybedebilir. Bugün rahatsız olduğum tek bir konu var. Maçı önce taraftar bıraktı. Skor 2-1'den sonraki 5-10 dakikaya bakın, ne oldu dedim adeta bir ölüm sessizliği vardı. Hak edilmeyen bir gol yedin evet, hayal kırıklığı ve üzüntü var ama oraya gidiyorsan, bir kişi bile olsa susmaması gerekiyor.

Adam sonuna kadar haklı. Yıllardır söylerim taraftarlık konusunda Almanlar ve İngilizler açık ara bir numara.

Maç skoru ne olursa olsun takımlarını desteklerler 90 dakika boyunca susmazlar. Bizde ise herkes iyi gün taraftarı. Üstüne alınan varsa alınsın zerre umrumda değil, ama çoğunluk bu türde maalesef.

Kopenhag maçında da 0-2'den sonra sus pus oldu herkes. Boey golü atınca taraftarlık akıllarına geldi birden.

United deplasmanındaki taraftarların yarısı kadar olamıyor stattakiler bazen maalesef. Çekirdekçi tayfa lafını hiç doğru bulmazdım ama hakikaten öyle durum.

Geri
Üst Alt