Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.842
- 29.226
- 2.993
Portekiz 'de helal kesim et bulamıyormuş o yüzden istanbul 'a gelmek istiyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Borçları ödemek için yapmadıklar ki transferde yemek için sattılar arsayı.Yaw adamlar borçları ödemek için arsa sattı. Borçları ödemeden 50 milyona transfer çıkardılar. Seneye görürüz bunları
Kerem ile yiyecek sıkıntı burada diye konuşuyorlard,ı domuz eti varmış her şeyde bilmem ne diye gurbet çok zor muhabbeti çeviriyorlardı.Aşırı muhafazakar adam, TR'ye gelme isteği şaşırtmadı. Taksitli maksitli de olsa jk'nin 30 vermesi şaşırttı ama.
Helal kesim et kavgası yaptıklarına dair haberler vardı. Tarikat ayakları var diyen de gördüm. Futbol dışı konu gerçi bu banane ama TR'ye gelme durumu sürpriz gelmedi o yüzden. Fb'ye falan gideceğine bjk'ye gitsin daha iyi. Rekabet ederler belki.Kerem ile yiyecek sıkıntı burada diye konuşuyorlard,ı domuz eti varmış her şeyde bilmem ne diye gurbet çok zor muhabbeti çeviriyorlardı.
Kerem de gitmek ister şimdi. Takımda bir kişi vardı kafa olarak uyduğu o da kaçtı.
Geçen sene de iyi para harcadı bunlar. Maaş bütçesini yükseltince ne yapacağız diyorlardı. Biz geçen yıl 8 milyar gelir açıkladık, adamlar 1 milyar. Bizim 8’de birimiz gelirle yarımız kadar takım kursa döndüremez bunlar. Kaldı ki o araziyi de emlak konut ile yapacaklar, piyasa durgun. Önce bakalım o ihale nasıl sonuçlanacak, sonra göreceğim ben bunları.Borçları ödemek için yapmadıklar ki transferde yemek için sattılar arsayı.
Bunlar hep taşıma suyla değirmen döndürüyor zar zor. Biz de büyüğüz yarışına girdikleri için boylarından büyük işlere kalkışıyorlarGeçen sene de iyi para harcadı bunlar. Maaş bütçesini yükseltince ne yapacağız diyorlardı. Biz geçen yıl 8 milyar gelir açıkladık, adamlar 1 milyar. Bizim 8’de birimiz gelirle yarımız kadar takım kursa döndüremez bunlar. Kaldı ki o araziyi de emlak konut ile yapacaklar, piyasa durgun. Önce bakalım o ihale nasıl sonuçlanacak, sonra göreceğim ben bunları.