Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

Portekiz 'de helal kesim et bulamıyormuş o yüzden istanbul 'a gelmek istiyormuş

Yaw adamlar borçları ödemek için arsa sattı. Borçları ödemeden 50 milyona transfer çıkardılar. Seneye görürüz bunları

2 tane transfere 50 milyon harcadı mallar. Tamam Orkun iyi adam ama Beşiktaş’ın daha genel bir yapılanmaya ihtiyacı vardı.

Bizim 2011-12 ya da 2022-23’de yaptığımız gibi iyi araştırılmış, ucuz yollu topçulara gidilmeliydi. Torreira, Mertens, Icardi, Apo vs gibi hamleler yapmaları lazımdı. Abraham işi ayrı fiyasko zaten.

Fener yine örtülü örtülü iş çeviriyor da bunlar düpedüz batacak, iflasa götürüyor kulübü. Eğer iş tutmaz ve bu sezon şampiyon olamazlarsa fedayı mumla ararlar. Sadece Orkun bir takımı şampiyon yapar mı?

Aşırı muhafazakar adam, TR'ye gelme isteği şaşırtmadı. Taksitli maksitli de olsa jk'nin 30 vermesi şaşırttı ama.
Kerem ile yiyecek sıkıntı burada diye konuşuyorlard,ı domuz eti varmış her şeyde bilmem ne diye gurbet çok zor muhabbeti çeviriyorlardı.

Kerem de gitmek ister şimdi. Takımda bir kişi vardı kafa olarak uyduğu o da kaçtı.

Bu tinerciler bu sene şampiyon olamazsa tam batacaklar.

bunların planı şu bu adamları alıp bu sene Türkiye ligini şampiyon bitirip seneye şampiyonlar ligi katılım payı ve diğer ekstra getirilerle 60-70 milyon euro para alıp bu zorunlu satın alma opsiyonlarını kullanmak

Kerem ile yiyecek sıkıntı burada diye konuşuyorlard,ı domuz eti varmış her şeyde bilmem ne diye gurbet çok zor muhabbeti çeviriyorlardı.

Kerem de gitmek ister şimdi. Takımda bir kişi vardı kafa olarak uyduğu o da kaçtı.
Helal kesim et kavgası yaptıklarına dair haberler vardı. Tarikat ayakları var diyen de gördüm. Futbol dışı konu gerçi bu banane ama TR'ye gelme durumu sürpriz gelmedi o yüzden. Fb'ye falan gideceğine bjk'ye gitsin daha iyi. Rekabet ederler belki.

Gelir yok, bb borcunu ödemiyorlar faiz binmiş üzerine. Geçen sene bitmiş bir herife 15 bonsevis verdiler, 11 milyon muciye verdiler. Olm 50 milyon geliri olmayan adamların yaptıkları bunlara geçilen iltimas haddi hesabı yok.
Güya bb borcu ödemezsen transfer cezası yemeye kadar yolu vardı. Nerede abi her sene 800 milyon zarar ediyorlar herifler.

Sırf biz çok şampiyon olduk diye yine arkalarını sıvazlıyorlar. Gelecek sene 1-2 tane milletvekili çıkarırlar yine.

Borçları ödemek için yapmadıklar ki transferde yemek için sattılar arsayı.
Geçen sene de iyi para harcadı bunlar. Maaş bütçesini yükseltince ne yapacağız diyorlardı. Biz geçen yıl 8 milyar gelir açıkladık, adamlar 1 milyar. Bizim 8’de birimiz gelirle yarımız kadar takım kursa döndüremez bunlar. Kaldı ki o araziyi de emlak konut ile yapacaklar, piyasa durgun. Önce bakalım o ihale nasıl sonuçlanacak, sonra göreceğim ben bunları.

Beşiktaş resmen ALL IN yapıyor… Seneye batabilirler.

Bence Orkun, Süper Lig'de 30 milyon euroluk bir performans gösteremeyecek.

Bizim Osimhen'i alma niyeti, üstüne Sane derken Fb ve Bjk de komple açıldılar, deli gibi yükümlülüklerin altına girdiler. Son 3 senedir Fb özellikle her hamlede bizi takip ediyor. Objektif olmaya çalışıyorum ama Duran, Orkun gibi adamlara göre Sane ve Osimhen'e verilen paralar daha hakkaniyetli gibi. Çok rahatsız etmedi bu transferler beni.

Geçen sene de iyi para harcadı bunlar. Maaş bütçesini yükseltince ne yapacağız diyorlardı. Biz geçen yıl 8 milyar gelir açıkladık, adamlar 1 milyar. Bizim 8’de birimiz gelirle yarımız kadar takım kursa döndüremez bunlar. Kaldı ki o araziyi de emlak konut ile yapacaklar, piyasa durgun. Önce bakalım o ihale nasıl sonuçlanacak, sonra göreceğim ben bunları.
Bunlar hep taşıma suyla değirmen döndürüyor zar zor. Biz de büyüğüz yarışına girdikleri için boylarından büyük işlere kalkışıyorlar

Geri
Üst Alt