Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

şaşırdım valla . son günlerde bjk haberlerini duyuyordum ama olmayacağını düşünüyordum. bu sene ocak'tan önce havlu atmazlar, bu konuda tebrik ederim şimdiden.

Bizim 75'ten sonra algı çok değişti de şaka maka an itibariyle herhalde en yüksek bonservis oldu.

Beşiktaş'ın şu rakamların altına girmesi akıl almaz ya. Gelir olarak hiçbir şekilde bize yaklaşamazlar ama neredeyse bizim kadar gider oluşturmaya uğraşıyorlar. Halbuki Bodo gibi sistem takımı kursalar düşük bütçelerle belki de ellerini kollarını sallaya sallaya şampiyonluğa oynayacaklar. Bunların laneti de Quaresma, Simao, Pepe, Talisca transferleri oldu. Hep o seviyede kalmak zorunda hissediyorlar kendilerini ama gerçeklerden çok kopuklar.

aklima bisey geldi

gecenlerde milli mac dönemi bir röportajda bir sikayeti vardi

neymis, türk taraftarlari gurbetci avrupa'da oynayan milli futbolculari sahiplenmiyormus. kerem'i baris'i falan kiskaniyormus.

acaba bu yüzden mi kariyerini yok etme pahasina bjk'yi tercih etti? duygusal cocuk demek ki

Evet iyi para harcıyorlar ama serdar adalı yönetimi hızlı ve iş bitirici transfer konusunda. Haklarını vermek gerek

F5 yapmaktan parmağim kopacak , Transfermarkt ne zaman bjk kadrosuna ekleyecek ?

Orta sahaya elinde Gedson varken çok gereksiz bir transfer. Kötu futbolcu değil ama 30 vermem buna
Gedson 8, Orkun 8.5 rolünde oynar ki gayet uygun bir planlama olur. Gedson geçe sezon yokluktan ofansif orta saha oynadı; orijinali bizde Torreira' nın sezon sonunda oynadığı pozisyon.

Hayatimda en afalladigim transfer. Bu adamlarin 5 kurusu yoktu hani? Nasil is la bu? Ama yigidi oldur hakkini ver. Muthis transfer.

İyi transfer ama her türlü maksimum üçüncü olurlar.

-----------orkun----gedson-----------
--rashica--------rafa-----------muçi--
----------tammy abraham-------------

fena değil.

Geri
Üst Alt