orkun kökçü

Adam Beşiktaş için tüm gemilere yaktı yav. Gerçekten çok ilginç.

Yani olduğundan bir üst seviye daha yakınken, baya aşağı bir seviye seçmesi nasıl bir akıl-mantık çözemedim. Kariyer sonu gibi bir şey görüyorum.

Formayı giyip sahaya çıkmadan asla inanmıyorum. Çok kaliteli bir 6-8 oyuncusu. Modern tipte her şeyi ortalama üstü yapabiliyor.

Böyle bir fırsat var iken değerlendirmiyorsak açıkçası elimizdeki kadro, bütçe vs. düşünmeden üzülürüm çünkü henüz 24 yaşında olan bir oyuncudan bahsediyoruz. TOP noktada iken geliyorum diyorsa Beşiktaşlılığı vs taca çıkar burada marka olan güçlü olan biziz.

Formayı giyip sahaya çıkmadan asla inanmıyorum. Çok kaliteli bir 6-8 oyuncusu. Modern tipte her şeyi ortalama üstü yapabiliyor.

Böyle bir fırsat var iken değerlendirmiyorsak açıkçası elimizdeki kadro, bütçe vs. düşünmeden üzülürüm çünkü henüz 24 yaşında olan bir oyuncudan bahsediyoruz. TOP noktada iken geliyorum diyorsa Beşiktaşlılığı vs taca çıkar burada marka olan güçlü olan biziz.
osimhen olmasa direk alırdık ama para bitti

benfica okadar yatırım yaptıgı adamı ucuza salmaz ,kiralık olayıda sacma geliyor
adamlar gedsonun yarısı icin bile 15 milyon aldılar

Bjk için tıpkı gedson da olduğu gibi ölüm yatırım.

Orkun iyi topçudur lakin benficadan ayrılışı büyük bir sıkıntı içeriyor. Hocayla kavga etmek ney lan ?
Bjk alır artık turşunu kurar kimse bu noktada orhunu almaz. Araplar alır be hocammm ? onu bliemem

Yıllık 5 alacak antrenmanlara daha az yorucu olacak geldiği kulüpte el üstünde tutulacak neden gelmesin türkiye'ye. Birde tuttuğu takım bir oyuncu daha ne istesin.

Önce Fener’e sonra Beşiktaş’a kliteli transfer nasıl yapılır öğrettik, bir de planlama öğretirsek.

yahu fener ya da bjk transfer yaptığında niye aldığı adama yükselme oluyor anlamlandıramıyorum.

iki senedir 40 puan 30 puan fark yiyen adamlar - bir şeyler tabii ki yapacaklar ama sanki Rodri aldı modunda bakılıyor.

Gördük milli takımda Orkun'u .. 2 3 pas harket haricinde hiç beğenmemiştim. Ligde iş yapabilirde yani bize ne ...

herif benfica'da vergiler hariç 2 milyona filan oynuyo zaten, gidip immobile-rafa maaşı verdilerse ikna etmeleri çok zor olmaz. benfica'da aldığı maaşa beşiktaş'a gelmesi için taraftar değil avel olması gerekir. işin zor kısmı bonservis onu da ittir kaktır toplamışlar demek ki aralarında. ben gidip türk kafasıyla yaşayan hiçbir topçuya bu parayı vermem ama beşiktaş'ın 7-8 yıl sonra en prestijli transferi olacağına kuşku yok. taraftarı olduğu kulüpten tez zamanda küfürlerle uğurlanmasını dilerim.

Beşiktaş taraftarı olup bir gün takımında oynamasını anlarım, gerçekten saygı da duyuyorum çok güzel bir şey yapmak istediği de şu yaşında kariyerini p.ç etmeyi nasıl kabul ettiğini çözemiyorum. 30'unda hatta 32'sinde gelmek istese Beşiktaş yok biz seni istemiyoruz demeyecek, yine kucak açacaklar aslında.

İki ihtimal var gibi:
Ya Beşiktaş yıllık 7-8 falan veriyor ve Avrupa'dan aldığı teklifler bu paranın 3'te 1'i falan.
Ya da ne olacak 1-2 sene oynar yine Avrupa'ya giderim diye düşünüyor.

İkincisi hiç kafama yatmıyor da artık ne düşünüyorsa bizim derdimiz değil. Milli Takım için bir şekilde ne yaparsa yapsın hayırlısı olsun benim başka bir derdim olmaz.

Hele bir alsınlar da ondan sonra yaparız yorumu…

Geri
Üst Alt