- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Doğrusu bu yazdiğiniz ...milli takımda öyleydi - kendi takımındaki adamın 5 te 1 performansını bile görmedik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrusu bu yazdiğiniz ...milli takımda öyleydi - kendi takımındaki adamın 5 te 1 performansını bile görmedik.
Genel yorum yapmışız oyuncu için.e tamam işte 22 haziranda milli takım özelinde demişiz sayın zorlumaç günü niye bu konuyla uyandınız efenim
Ekli dosyayı görüntüle 268890
Tehdit mi ediyorlar nedir. Saçmalık ya.Adam Beşiktaş için tüm gemilere yaktı yav. Gerçekten çok ilginç.
Yani olduğundan bir üst seviye daha yakınken, baya aşağı bir seviye seçmesi nasıl bir akıl-mantık çözemedim. Kariyer sonu gibi bir şey görüyorum.
osimhen olmasa direk alırdık ama para bittiFormayı giyip sahaya çıkmadan asla inanmıyorum. Çok kaliteli bir 6-8 oyuncusu. Modern tipte her şeyi ortalama üstü yapabiliyor.
Böyle bir fırsat var iken değerlendirmiyorsak açıkçası elimizdeki kadro, bütçe vs. düşünmeden üzülürüm çünkü henüz 24 yaşında olan bir oyuncudan bahsediyoruz. TOP noktada iken geliyorum diyorsa Beşiktaşlılığı vs taca çıkar burada marka olan güçlü olan biziz.