orkun kökçü

topçularımız kuduz aşısı olmalı bunla çok ikili mücadeleye girildi

Bunun zeka yoksunu mal olduğunu ta hollanda zamanında söylemiştik

karakterine bişey diyemiyorum, 24 yaşında para için hedefsiz takıma gelen beşiktaşlı daha ne denebilir. ama aynı zamanda bok gibi de herif. olaitan'ın kendisine attğı ince pas fırsatı 6-7 kere kendisine geldi, birinde bile erkek gibi davranıp o kilit pası oynayamadı. bizim sara da ayrı hikaye de gamsız da olsa bunun kadar korkak değil en azından. herif 30 milyona gelmiş 18 yaşındaki necip uysal gibi top oynuyor. beşiktaşlı olsam bu herifi her maç küfürle tribüne çağırırım, beşiktaşlı olsam fener maçını sattıktan sonra döve döve yollardım gerçi, layığını bulmuş.

Fener maçında yine kırmızı görür bu dalyaprak

HC1KrZ8WAAAQVLQ

Karaktersizin teki

10'ncu dakika itirazdan dolayı 40 metre koşarak hakemin yanına geldi o pozisyonda sarı görmeliydi.

Karaktersizin teki

10'ncu dakika itirazdan dolayı 40 metre koşarak hakemin yanına geldi o pozisyonda sarı görmeliydi.
Kaptan olduğu için es geçildi. Abdülkerime ilk itirazda yapıştırdı. Abdülkerim 10 kere falan pazubandını gösterdi hakeme kaptanım ben diyerek. Namussuzlukla mücadele timi kurulmalı kulüp içinde bu sene aleni namussuzluk yapılıyor.

Ağlak mal. Adam gibi hakemler olsa her maç atılır.

Hakem maci durdurduktan sonra topa sert vurdu, kimse birsey demiyor?
Tam bir yavşy.

Bu adamın milli gakıma alınması skandal 2. Ligde onlarca var bundan

keremin arkadaşı

işte karakterini öyle hesap edin

2 3 milyon euro bile etmez bu herif

wallahi helal olsun benficaya

Kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum yorumların aksine, mental olarak problemleri var sadece. Bizde olsa baya iş yapardı 10 numarada, ama karakter olarak problemli bir arkadaş.

Geri
Üst Alt