Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.717
- 229
- 403
Adam o alet ile Katy Perryi tokmaklıyo siz hala elizabeth bırakın şindi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ses getiriyormuş diyorlarAdam o alet ile Katy Perryi tokmaklıyo siz hala elizabeth bırakın şindi
Ses getiriyormuş diyorlar
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katy Perry'den ses getiriyormuşNasıl yani?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Varsa gücün bekliyorum![]()
Katy Perry'den ses getiriyormuş
Malafat-ül şak şakiyye
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gücümü gayet iyi biliyorsun,daha önceki fake üyeliklerinin sonu ne oldu bi hatirla istersen
Bayramda gel biraz harçlık vereyim. Saygıdeger büyügünün elini öpersin. he delikanlı![]()
Bayramda gel biraz harçlık vereyim. Saygıdeger büyügünün elini öpersin. he delikanlı![]()
Periscope fenomeni naberBayramda gel biraz harçlık vereyim. Saygıdeger büyügünün elini öpersin. he delikanlı![]()
Varsa gücün bekliyorum![]()
Bak daha önce konuşmuştuk. Kimseye posta koyma, efendi gibi dur iyi geçinelim.
Seni de anlıyorum. Yeni doğan vampir gibisin. Kamışa su yeni yeni gidiyor tamam. Herkesi dövecekmiş gibi, kendini çok güçlü hissediyorsun. Ama kendinden 5-6 yaş büyük adamlara posta koyma. Fotoların ortada. Allah korusun bir gün birine denk gelirsin, tek tokatla Allah'ını kaybedersin. Yapma böyle şeyler. Riske atma kendini.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Her fırsatta bana sataşmayacak o zaman. Biraz objektif baktıgında ilk saldıran ve tahrik edenin o oldugunu görürsün.
Ben dogru bildigimi yaparım. Hadi iyi günler.
Seni bu forumdan kovarım bir daha da almam.Akıllı ol.Bayramda gel biraz harçlık vereyim. Saygıdeger büyügünün elini öpersin. he delikanlı![]()