Orlando Bloom, Justin Bieber'ı Yumrukladı!

Adam o alet ile Katy Perryi tokmaklıyo siz hala elizabeth bırakın şindi

Katy Perry'den ses getiriyormuş

Malafat-ül şak şakiyye

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cibili cibili cibili şak şak şak şak şak cibili.. Çipetpet pet pet pet.. Altılı yedili haydi oğlum şak şak şak şak çipetpet pet pet pet..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Varsa gücün bekliyorum :)

Bak daha önce konuşmuştuk. Kimseye posta koyma, efendi gibi dur iyi geçinelim.

Seni de anlıyorum. Yeni doğan vampir gibisin. Kamışa su yeni yeni gidiyor tamam. Herkesi dövecekmiş gibi, kendini çok güçlü hissediyorsun. Ama kendinden 5-6 yaş büyük adamlara posta koyma. Fotoların ortada. Allah korusun bir gün birine denk gelirsin, tek tokatla Allah'ını kaybedersin. Yapma böyle şeyler. Riske atma kendini.

Bak daha önce konuşmuştuk. Kimseye posta koyma, efendi gibi dur iyi geçinelim.

Seni de anlıyorum. Yeni doğan vampir gibisin. Kamışa su yeni yeni gidiyor tamam. Herkesi dövecekmiş gibi, kendini çok güçlü hissediyorsun. Ama kendinden 5-6 yaş büyük adamlara posta koyma. Fotoların ortada. Allah korusun bir gün birine denk gelirsin, tek tokatla Allah'ını kaybedersin. Yapma böyle şeyler. Riske atma kendini.

Her fırsatta bana sataşmayacak o zaman. Biraz objektif baktıgında ilk saldıran ve tahrik edenin o oldugunu görürsün.
Ben dogru bildigimi yaparım. Hadi iyi günler.

Her fırsatta bana sataşmayacak o zaman. Biraz objektif baktıgında ilk saldıran ve tahrik edenin o oldugunu görürsün.
Ben dogru bildigimi yaparım. Hadi iyi günler.

Sen bu kafayla gidersen çok güdülürsün.

Kendin bilirsin. Mabadını kolla. Benden söylemesi.

Şeyine güvenen koysun buraya ona buna laf atmayın

insan bi jilet atar pislik

iğrenç yav ama sünnetliymiş kerata. orlando sünnetsizdi

Geri
Üst Alt