Orman: "Ba'nın kontratı sezon sonunda bitiyor, gelecek sezon Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
images

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Park'ta düzenlenen bir açılıştan sonra açıklamalarda bulundu. Orman, "Demba Ba'nın sözleşmesi bitiyor. Önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta görmek isterim" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Orman, Süper Lig'in 28. haftasında Göztepe formasıyla ilk defa Beşiktaş karşısına çıkacak olan eski futbolcuları Demba Ba için, "Demba Ba'nın sözleşmesi bitiyor. Önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta görmek isterim. Bu hafta Göztepe ile oynayacağız, şimdi bunu konuşmak olmaz. Sezon sonu geldiğinde Demba Ba'nın transferine bakacağız."dedi.

Başkan Orman ayrıca, Vagner Love'ın sakatlandığını ve Göztepe karşısında oynayamayacağını açıkladı.

Ntv

"Bu hafta Göztepe ile oynayacağız, şimdi bunu konuşmak olmaz. Sezon sonu geldiğinde Demba Ba'nın transferine bakacağız"

Hahaha daha ne konuşacaksın

Su kurnazi baskan

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şikenin kralını izleyin bu hafta göztepe maçında. rızalı trabzondan beter yatacaklar bunlara.

Biz böyle açıklamalar yapsak ortalık kıyamet yerine dönerdi, bizim yönetim çok sessiz kalıyor. Uyuzluğu hiç sevmem.

Adi Fiko.

Biz yapsak transfer şikesi derlerdi. Ben bu kadar karaktersiz ve ezik bir kulüp görmedim, şampiyon olamayacağız diye bir tarafları tutuşuyor.

Demba maçta topa bile değmeyecektir tabiki Beşiktaşın sınırdaki tüm topçuları boşuna kart görmediler bu hafta baylar

Kendilerine efendi diyip bu kadar zıt olan bir klup daha yoktur

Küçükken mahalledeki doyumsuz,3 kağıtçı çocuk gibisin.
Her hikayede olduğu gibi kaybedeceksin.
İtici ve sevimsiz adam

Hafta sonu Hatay'a Erdoğan ile birlikte il kongresine geldi, sınıra gitti. Futbolcularıyla birlikte. Diyeceğim odur ki Erdoğan'ın dibinden ayrılmıyor.

Tezgahın son parçasıda eklenmiştir.
İlk yarıdaki tiyatro'nun devamı niteliğindeki 2.perdeyi de bu hafta izletecekler.
O değilde kendini bir halt sanan göztepe taraftarları buna nasıl sessiz kalıyor hayret ediyorum.

Veteran takımı kuruyor süper başgan.

Buradaki yalayanları utansın.

sent via GSC

Açık Açık rakip takım oyuncusunun kafasını karıştırıyor herif. Göztepe o maçta dişini takıp oynamazsa hocası da forvetide bu adiliğe ortak olursa göztepeyi de defterden sileriz.

Geri
Üst Alt