- 20 Haziran 2011
- 60.969
- 69.386
- 4.758
Ben ve Zarper yeterli midir?Goztepe'nin gereken cevabı sahada verecegi hususunda mutabıkmıyız?
Buna kim inanır!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ve Zarper yeterli midir?Goztepe'nin gereken cevabı sahada verecegi hususunda mutabıkmıyız?
Buna kim inanır!
Ben ve Zarper yeterli midir?
sarper seninle ayni yolda yurumez sana gicikBen ve Zarper yeterli midir?
Maçları gözlerimiz ile takip edersek daha saglıklı olur üstadGoztepe'nin gereken cevabı sahada verecegi hususunda mutabıkmıyız?
Aynen ilk maçta olduğu gibi; göz göz'ün ,kargalara gerekeni sahada uzanarak fazlası ile vereceğinden eminim!!
Keşke sizde maçlarda şerefiniz ile mücadele etseydiniz de bizle gözle seyretseydikMaçları gözlerimiz ile takip edersek daha saglıklı olur üstadGoztepe'nin gereken cevabı sahada verecegi hususunda mutabıkmıyız?
Aynen ilk maçta olduğu gibi; göz göz'ün ,kargalara gerekeni sahada uzanarak fazlası ile vereceğinden eminim!!
tamer tuna adam mi madam mi anlayacagiz bunuGöztepe maç satmaz relax
@Sarper YıldırımGoztepe'nin gereken cevabı sahada verecegi hususunda mutabıkmıyız?Biz yapsak transfer şikesi derlerdi. Ben bu kadar karaktersiz ve ezik bir kulüp görmedim, şampiyon olamayacağız diye bir tarafları tutuşuyor.
İki haftadır tahminlerim konusunda sıkıntı yaşıyorum. Umarım bu sıkıntı bu maç için devam eder. Ben Göztepe'ye şans vermiyorum.
Abi itina ile takip ettim. Bu hafta da yanılırsan üzülerek gamsız baykuş etiketini payidar etmek durumunda kalacağız gibi.