Orman: "Ba'nın kontratı sezon sonunda bitiyor, gelecek sezon Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum"

reza zarrab olsa daha beter seyler yapardi bu dangister fiko. şikeyi srrbest birakirsan boyle at kosturur iste bunun gibiler

Goztepe'nin gereken cevabı sahada verecegi hususunda mutabıkmıyız?

Aynen ilk maçta olduğu gibi; göz göz'ün ,kargalara gerekeni sahada uzanarak fazlası ile vereceğinden eminim!!
Maçları gözlerimiz ile takip edersek daha saglıklı olur üstad
Keşke sizde maçlarda şerefiniz ile mücadele etseydiniz de bizle gözle seyretseydik

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Göztepe maç satmaz relax

Bin euro yatıralım bjk ve ibb ye gerçekten. 680 Euro cepte. Idaa paramız çıkar sezon sonuna kadar. Tutmazsa ki inşallah tutmaz oynamam sezon sonuna kadar artık :)

bu maçta göztepe ve demba ba yı mercek altına alalım bakalım, ortasahası olmayan bjk ya karşı nasıl bir mücadele verecekler

Iddaa severlere bjk-göztepe macinin skorunu vermis

İki haftadır tahminlerim konusunda sıkıntı yaşıyorum. Umarım bu sıkıntı bu maç için devam eder. Ben Göztepe'ye şans vermiyorum.

Abi itina ile takip ettim. Bu hafta da yanılırsan üzülerek gamsız baykuş etiketini payidar etmek durumunda kalacağız gibi.

yalnız demba nın goluyle puan alsalar net komik olmaz mı?

Göztepe ilk maçta olduğu gibi yatacaktır.Tamer denilen tinerci Şenol hocasından puan alabilir mi?

Abi itina ile takip ettim. Bu hafta da yanılırsan üzülerek gamsız baykuş etiketini payidar etmek durumunda kalacağız gibi.

Bu hafta yanılmayacağım konusunda hislerim çok kuvvetli. Beşiktaş da Galatasaray da bu hafta kazanacak. Hatta daha ileri gidip "Belhanda gol atar" dedim.

Geri
Üst Alt