Tier 1 Orta Saha İçin Düşünülen Oyuncunun Transfer Bedeli 40 Milyon Euro

Favori : Camara

Plase: Fofana

Tahmin olarak 40 için.

Gökkusagin altinda bir küp altin mi buldu bizimkiler ve FB? Bu paralar nerden geliyor. Bizi zengin biri satin alsa bile belki birden bu kadar para harcamazdi

Thuram değildir. Fofana da.

Ederson ya da Andre

Not:Seçim öncesi Dursun Özbek asla böyle paralar harcamaz, Samiyen değil Fabrizio girse bile inanmam bu habere

Goretzka fubolu mu bıraktı?

Bonservise 40 m euro vereceğiz dememiş 40 m euroluk oyuncu isteniyormuş yani Ugarte, Ederson bunları kiralık + opsiyonla da zorluyorsak aynı hesaba geliyor.

2 gün sonra bonservis için 40 m euro paramız vardı ama alamadık algısı oluşursa ben diyim büyük kaos çıkar.

Fofana = Ndombele şuan 5 milyon versek parayı çöpe atmışız sayarım öyle bir adam. O parayı hak edecek tek adam atalanta'da ki edersondur onun dışında 10 milyonluk oyuncular bile değiller.

Ugarte için fikirlerin?
Yok üstat kesinlikle bu parayı edecek oyuncu değil, insanlar genelde manu'dan dolayı oyuncular bu durumda gibi şeyler söylüyorda oynayanlar manuyu bu hale getirdi zaten. Eğer böyle bir bütce ayırdıysak gerçekten değecek adam lazım. Herkes bunlardan mc tominay cıkacağını sanıyor fred gibi bir leşşo'da bunlardan geldi manu bu paralara transfer riskine girilecek bir takım değil.

Son düzenleme:
Isterse 100 milyon harca yanlış planlama
Bu takıma ofansif orta saha lazim
Sara Toreira Lemina Ilkay varken oraya birini kiraların idare edersin

Gider 40 50 milyon neyse verirsin forvet arkasina gelir sana yarım sezonda 10 gol yapar işi bitirirsin

Yok üstat kesinlikle bu parayı edecek oyuncu değil, insanlar genelde manu'dan dolayı oyuncular bu durumda gibi şeyler söylüyorda oynayanlar manuyu bu hale getirdi zaten. Eğer böyle bir bütce ayırdıysak gerçekten değecek adam lazım. Herkes bunlardan mc tominay cıkacağını sanıyor fred gibi bir leşşo'da bunlardan geldi manu bu paralara transfer riskine girilecek bir takım değil.
Zaten kiralık kovalıyormuşuz ama. Sanki en mantıklısı o şartlarda kendisini denemek. Sonuçta en güvendiğimiz adamlardan Torriera'nın yerine milli takımda oynayan bir oyuncu kendisi. Sanki kendisine biraz Mustafa Sarp muamelesi çekiliyor gibi.
:asd:
Ben oyuncuyu hiç tanımıyorum bu arada. Yüzeysel yorumum bu şekilde.

Bu adam neden hala Tier 1? En son Erden Timur zamaninda duyumlari tutardi.

Geri
Üst Alt