Tier 1 Orta Saha İçin Düşünülen Oyuncunun Transfer Bedeli 40 Milyon Euro

ugarte'nin alınmasını isterim ama lige döneceksek ugarte şu an için çok gerekli değil lemina, torreira lig için yeterli bize asıl gereken 10 numara

IMG_7481.webp

Transferin son günü Oulai’e 40 milyon gömeceğiz.

Hoca da oyle bir durum oldu ki kendisini city de filan hoca zannediyor galiba düşük bütçeli oyuncu ismi bile cikmiyor

Ederson ya da kobie maninoya değer

galatasarayın 40 milyon verip aalcağı orta sahanın büyük bir fırsat oluşmuş olup odegaard rjinders pedri filan olması lazım

galatasarayın mevcut durumu hedefleri vb. için bir 15-20 milyona alacağı orta saha ile 40 milyona alacağı orta sahanın yaratacağı fark yüzde 1 bile değildir
Hocadan daha iyi biliyorsun herhalde. Bu kadar biliyorsan al bir pro lisans da hocalık yap ''Bari''!

ugarte'nin alınmasını isterim ama lige döneceksek ugarte şu an için çok gerekli değil lemina, torreira lig için yeterli bize asıl gereken 10 numara
Lemina olmadığı zaman takım mala bağlıyor. 10 noda yunus İlkay Sane hatta Sara bile idare ederler. Ancak orta sahada bir ilk 11 oyuncu şart oğlu şart

Profosyonel ekip olur bir dolu genc oyuncu listesi olur alirsin ve biter

Lemina olmadığı zaman takım mala bağlıyor. 10 noda yunus İlkay Sane hatta Sara bile idare ederler. Ancak orta sahada bir ilk 11 oyuncu şart oğlu şart
işte lemina varken de aciliyeti olmayan bir transfer oluyor. ya da lemina'yi defansa filan çekecek bir şeyler yapacaklar. onyedika gibi topçuya vermesinler de 30-40 ugarte'ye razıyız.

Yani 40 M na 3 yil icin falan osimhenin arkasindan tabrla yapacak adami bulmud olmamizi beklerim.

Cok genis perde bir "haber".

Sonunda bu adama mi 40 milyon doye sovmeyiz umuyorum.

Bizim hoca 2 3 tane adam parlatsada 20 ye falan satsak mesela aralarda...nerdee

%99 Ederson plase Saybari şeytan diyorki Oluai'dır
40 milyona lig 1 ve lig 2'den 5 oyuncu alsak 2'si tutsa yeter 😀
Bana kalsa genç 6 alırım kalan bütçe ile gerçek bir 10 numara alırdım.

Geri
Üst Alt