Orta Saha Tehlikesi! ve Mantık Dahilinde Yer Yer de Ütopik Önermeler!

Ndiaye'yi çok ararız bu çok net. Öyle aman aman bir oyuncu olduğu için değil dinamik ve çevik bir oyuncuydu orta saha da bize nefes aldırıp hakimiyet kurmamızı sağlıyordu o yüzden.

Şu na için tek hamle Tolga Seçuk başka oyuncu yok. Fernando gelince Fernando / Selçuk. Selçuk çok iyi olduğu için değil takımda başka 8 no olmadığı için Selçuk'a mecburuz.

Eğer Belhanda oynayacaksa arkada Fernando Tolga da olur.

Belhanda hariç kimse çare olamaz,milli takım arası falan geçen her dakika orta saha antrenmanda denenip,alıştırılsın,takımı rakip sahaya çıkartamassak çok başımız ağrırır.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıntının orta sahada olduğunu düşünen var mı diye sorup sözü Fernandoyla bitirmen tutarsız olmuş kardeşim

"Sıkıntının orta sahada olduğunu düşünen var mı" olarak anladıysan bu mesajı valla helal olsun reis

Elinde kaliteli adamların varsa ister 4-3-3 ister 4-4-2 oyna orta sahan sağlamsa maçı domine edersin hücum oynamışsın kontra atak oynamışsın çok fark etmez diyorum Tudor 'la birlikte bile Ndiaye-Fernando ikilisi ligi domine ediyordu

Şimdi Terim 'in elinde öyle bir orta saha kadrosu var ki adam dünyanın en iyi kurgusunu dizilişini taktiğini yapsa da nafile Donk-Selçuk-Tolga varken neyin taktiğinden kurgusundan bahsediyoruz ?

Selçuk aşkı onu her daim 11e yazdırır. Tolga Türk olduğu için yazılır, koşuyorda. Donk sırf ben oyuncu kazandım demek için yazılır. FT Belhanda gibi oyuncuları sevmez, takımdan küstürür. Biat ister, yalakalık ister. Belhanda bunu yapamaz, kesik yer. Orta saha selçuk, Donk, Tolga üçgeninde gezer 2 ay boyunca. Selçuk yorulunca belki Belhanda girer.

--------------Donk------------------
-----Selçuk---------Tolga----------

Varyasyon bu olur.
selçuk sakattı sanırım bugün..

"Sıkıntının orta sahada olduğunu düşünen var mı" olarak anladıysan bu mesajı valla helal olsun reis

Elinde kaliteli adamların varsa ister 4-3-3 ister 4-4-2 oyna orta sahan sağlamsa maçı domine edersin hücum oynamışsın kontra atak oynamışsın çok fark etmez diyorum Tudor 'la birlikte bile Ndiaye-Fernando ikilisi ligi domine ediyordu

Şimdi Terim 'in elinde öyle bir orta saha kadrosu var ki adam dünyanın en iyi kurgusunu dizilişini taktiğini yapsa da nafile Donk-Selçuk-Tolga varken neyin taktiğinden kurgusundan bahsediyoruz ?

Tekrar okudumda harbiden baya yanlış anlamışım :D Kusura bakma reis valla sinirden ne okuyup anladığımı bilmiyorum göz göre göre veriyoruz ligi kafayı yiyorum

tolga donk ikilisi maalesef kesinlikle olmayacagini gösterdi. bende fena yanildim en azindan sertlikle idare edebilirler diyordum da yok abi olmuyor.

orta sahada belhanda selcuk kesin oynar artik. linnes nagatono denayer 3lüsünden biri de ön libero olabilir.
@Ozan Puki ne dersin baska oyuncu yok valla

Elimizde çok güzel bir kumaş vardı. Biz gittik kumaşın ortasına delik açtık şimdi de nasıl yama yapsak da kumaşı kurtarırız diye uğraşıyoruz. Ne koysak yerine o kumaş artık eskisi gibi olmayacak. Konudaki mevcud önerilerim dışında şuan en mantıklı orta alan göbeği selçuk-tolga olur gibi duruyor. Donk GS seviyesi bir adam değil. Tolga ve selçuğun enazından geçen yıldan birlikte oynama alışkanlıkları var.

Ayrıca Yasin salağının yedeğe çekilip feghoulinin orada kullanılması lazım. Belhanda da 11 e dönmeli. Serdar aziz de aynı şekilde. Fatih hoca doğru diziliş ve 11 i bulana kadar bu sıkıntıyı bize hep yaşatıyor 2011 de de böyle olmuştu. Oyuncular başta hep yanlış yerlerde oynuyordu. Sonra fb maçıyla doğru şablonu buldu.

Birde ben bizim kadrodaki oyuncular fazla profesyonel buluyorum. Yürekten oynayan takımı sahiplenen zor anlarda stresi kaldırabilen oyuncumuz yok. Eskiden melo vardı bu işi tek başına yapıyordu. Selçuk bile hırslıydı. Engini vardı. Elmanderi vardı. Şimdi ise gamsız araplar, kazma topçular, ve aşırı profesyonel yabancılar var. Bu kadroyu kim kurduysa rezalet iş çıkarmış.

Geri
Üst Alt