Orta Sahaya Rabiot Hamlesi!

Ben her türlü bu seviyede adamlara tamamım. Bu olmasa bile böyle adamlara talip oluyorsak doğru yoldayız demektir.

Bir de şu var, ölüp bittiğimiz imkansız dediğimiz Fofana milli takımda bu adamın yedeği. Seviyeyi oradan anlamak lazım.

çok top seviye 1 orta saha

ha ben tarz olarak bu tür adamları sevmiyorum ama bu adamın kalitesini inkar ettirmez

Okan hoca nasil talep ediyor bu oyunculari bize yas ortalaması dusurecek ve fizikalite getirecek oyuncular lazim

inanmadım
haliyle gaza gelmedim

Maliyeti neyse 2 katı teklif gitmiştir çoktan Koç ve Acun kanadından.

Yetki alma gününden önce Dursun herhalde transfer haberlerinde full gaz yapin diye emir mi vermis?

Hocanın anlattığı profile uymuyor mesela.Ya taktik değiştiriyoruz yada isim olarak kim gelirse onu alalım kafası.

*gelirse , nacizane bir seyler deginmek isterim...

bu arada - bugun son 16 macinda kart gordu -sonraki macta cezali duruma dustu .

Yani Fransa Milli Takım 11 oyuncusu, olursa herhalde enteresan bir iş başarmış olacağız.

Derdin bu mu? Bonservis ödemek mi?
Değil tabi ama 2 yıldır şampiyon olan takım okadar paralar gelen takım para harcamasi gerektiği halde garip bir şekilde geçen yıldan beri para harcamıyor, limit filan demesin kimse bizim 3 tane oyuncu için bonservis verecek güçte olmamız gerekirdi okadar şeye rağmen bonservis veremiyorsak içeride birileri parayı yokediyor demektir

Icardi'de Wanda şansımız olmuştu. Rabiot için de annesi aynı etkiyi yaratabilir. Kimse uğraşmak istemiyor resmen o kadınla :D

Ben ortasahada hareketli daha kısa enerjik oyuncu seviyorum ancak Rabiot’un da hep undertated olduğunu düşünmüşümdür. Transfere gelirsek, bize motive olur mu nasıl bir karakter bu tarafını biraz araştırmak lazım.

Alamayiz ama alabilsek iyi olurdu.

Değil tabi ama 2 yıldır şampiyon olan takım okadar paralar gelen takım para harcamasi gerektiği halde garip bir şekilde geçen yıldan beri para harcamıyor, limit filan demesin kimse bizim 3 tane oyuncu için bonservis verecek güçte olmamız gerekirdi okadar şeye rağmen bonservis veremiyorsak içeride birileri parayı yokediyor demektir
ihtiyaç olan oyuncuyu beleşe buluyorsan bonservis ile uğraşmanın manası ne? Bonservisi olsa 20 den aşağı söylemezler şu adama.

Ha oyun tarzını sen beğeniyor musun diye sorsan ben beğenmiyorum. Ama bonservissiz oyuncuya da hele ki Fransa milli takımı oyuncusu ise evet derim. Tutmasa bile etiketi ile para kazanırsın...

Rabiot tam bir burjuva tipi var zengin aile çocuğu gelip savaşta toprak sahada top oynar mı bilemedim bence daha savaşçı bir topçu tercih ederim

Geri
Üst Alt