- 12 Haziran 2015
- 36.037
- 31.699
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla yazdıklarım üzerinden bakılırsa -kendi adıma konuşayım- ben neden istemediğimi biliyormuşum. Mesela Torreira varken yanında defansı, top kapması 7/10 olan adam olmasın 6/10 adam olsun ama passingi de 7/10 olmasın 8/10 olsun veya çalım atabilip 8/10 dribling yapabilsin. Rabiot olmasın ama fakir Barellası veya fakir Iniestası olsun, 1-2 şeyi çok iyi yapsın.
Süper Lig seviyesinde çok üst düzey oyuncu. Bu ligde 10 golü görür.Valla yazdıklarım üzerinden bakılırsa -kendi adıma konuşayım- ben neden istemediğimi biliyormuşum. Mesela Torreira varken yanında defansı, top kapması 7/10 olan adam olmasın 6/10 adam olsun ama passingi de 7/10 olmasın 8/10 olsun veya çalım atabilip 8/10 dribling yapabilsin. Rabiot olmasın ama fakir Barellası veya fakir Iniestası olsun, 1-2 şeyi çok iyi yapsın.
Bu arada yazdıklarım üzerinden demişim de yazdıkların olacaktı, düzelteyim. Klavye hatası.Süper Lig seviyesinde çok üst düzey oyuncu. Bu ligde 10 golü görür.
Osimhen yem. Asıl hedef Rabiot üstat.Osimhen haberleri boşa değil.Osimhen'i alırsak Rabiot'u da alırız büyük ihtimalle.Bu transfere de hazırlıklı olalım derim ben yav![]()
Osimhen haberleri boşa değil.Osimhen'i alırsak Rabiot'u da alırız büyük ihtimalle.Bu transfere de hazırlıklı olalım derim ben yav![]()
kanki rabiot osimhene kaç gol attırırOsimhen haberleri boşa değil.Osimhen'i alırsak Rabiot'u da alırız büyük ihtimalle.Bu transfere de hazırlıklı olalım derim ben yav![]()
Orasını bilmem de 1 kanat oyuncusu daha alınacak bdüyük ihtimalle.Bu Arias olmamalı.Oyuncuyu bilmiyom ama bize daha pasör 1 oyuncu gerek.Mike Tresor gibi kanks yavkanki rabiot osimhene kaç gol attırır