Orta Sahaya Rabiot Hamlesi!

Bilemedim şimdi olsun desem mi ;D
:ROFLMAO:

giphy.gif

Keşke gerçek olsa ama Icardi'den bile zor bence.

mac sonu acıklama yapmış henüz transfer icin karar vermedim juventusla da iletisim halindeyim diye

Valla yazdıklarım üzerinden bakılırsa -kendi adıma konuşayım- ben neden istemediğimi biliyormuşum. Mesela Torreira varken yanında defansı, top kapması 7/10 olan adam olmasın 6/10 adam olsun ama passingi de 7/10 olmasın 8/10 olsun veya çalım atabilip 8/10 dribling yapabilsin. Rabiot olmasın ama fakir Barellası veya fakir Iniestası olsun, 1-2 şeyi çok iyi yapsın.

Valla yazdıklarım üzerinden bakılırsa -kendi adıma konuşayım- ben neden istemediğimi biliyormuşum. Mesela Torreira varken yanında defansı, top kapması 7/10 olan adam olmasın 6/10 adam olsun ama passingi de 7/10 olmasın 8/10 olsun veya çalım atabilip 8/10 dribling yapabilsin. Rabiot olmasın ama fakir Barellası veya fakir Iniestası olsun, 1-2 şeyi çok iyi yapsın.
Süper Lig seviyesinde çok üst düzey oyuncu. Bu ligde 10 golü görür.

Fransa milli takımının 11 oyuncusu Türkiye’ye gelmez. Hele deschamp varken hiç gelmez.

Zaten gelse bizim taraftar 5 maç sonra Fransız taylanmış bu neden dünyanın parasını verdik buna diye ortalığı yangın yerine çevirir.

Rabiot, Fofana diye oyalandıktan sonra transferin son günü Vecino hayırlı olsun.

Real Madrid ile oynayacağımız süper kupa maçı için takım kuruyoruz.

Geri
Üst Alt