Ortalama 2-3 Gol Yiyen Leo Franco Yerine Ufuk Ceylan 11'e Alınmalı mı?

Cevap: Ortalama 2-3 Gol Yiyen Leo Franco Yerine Ufuk Ceylan 11'e Alınmalı mı?

Dinamo Bükreş maçında bile 30 cm yanındaki Leo'ya şut çeker gibi pas verdi Gökhan Zan. Eğer Leo teknik kapasitesi yüksek bir kaleci olmasa golü yiyecektik.

sanki pozisyon vardı da yemedi tuttu...hangi maçları izliyosunuz siz? :mad:sivas maçıyla dinamo maçında kalede ben de olsam gol yemezdim nereye gol yiyo? çerçeveyi bulan top yok zaten...ayrıca burdaki tüm tartışmalar takımın iyiliği düşünüldüğü için açılıyor durum değiştikçe ''ahahaha nolduuu'' tarzında çocukça cevaplar mantıksız!!!

Geçen sene bizi şampiyonluk yarışından düşüren Kayseri maçı vardı ya .

Hani hakeme salladığınız.

Yediğimiz goldede pozisyon yoktu .Ama golü yedik , Morgan sağolsun.

Kaleci gol yiyor mu yemiyor mu ona bakmak lazım .

Yiyorsa'da hatalı mı değilmi ona bakılır.

Fener maçında 3 gol yedi ; 2 si boş kaleye(ki 1'i ofsayt) , biri penaltı.

Ne yapması lazım kalecinin , illa zıplayıp tutması mı gerekiyor, adam iyi yer tutuyorsa top kucağına gelir tabi.

"Ahahaıahıahsıhıash " ne oldu gibi bir ifade kullanmadım .

Tabi , " ee " ifadesi "adfjadfahahah " demekse bilemem.

Neyi tartışıyosunuz siz ya xD Gelen gideni aratır her zaman bilmiyomuşsunuz gibi :asd:

Ben Morgan'ı aramıyorum Berk " xD " :o

Leo Galatasray'ın kalesini koruyacak düzeyde değil. Aykut'la aynı ayarda bir kaleci. Ufuk herkesin iyi dediği bir kaleci. Onuun için Ufuk Ceylan'a şans verilmesi lazım.

rijkard ufukta demekki gelecek görmüyor gelecek görmüş olsaydı barcelonadaki gibi sezonun flaş transferlerinden biri olan rüştüyü 3ncü kaleci yapıp victor valdesi birinci kaleci yaptığı gibi bizdede leo francoyu kesip ufuk'u birinci kaleci yapardı diye düşünüyorum

Leo Galatasray'ın kalesini koruyacak düzeyde değil. Aykut'la aynı ayarda bir kaleci. Ufuk herkesin iyi dediği bir kaleci. Onuun için Ufuk Ceylan'a şans verilmesi lazım.

Leo, tam açık oynayan takımların kalecisidir. Arkada çok fazla boşluk bırakan takımda çizgi kalecisi iş yapamaz. Leo Franco ceza alanını çok iyi kullanan bir kaleci. Araya atılan topları hemen kesiyor önde durduğu için. Tehlike başlamadan bitmiş oluyor. Pana maçını hatırlayın.

İyi kaleci illa havada fotoğraf çektiren kaleci değildir.

Kalecide;

- Ayak tekniği

- Kalede yer tutmak

- Ceza alanına hakim olmak

Gibi özellikler çok önemli özelliklerdir. Ve bunların hepsi Leo Franco'da var.

ufuk iyi kaleci ama gece alemlerinde magazin sayfalarında bu aralar cokca yer alıyor calısırsa form tutarsa 10 yıl GALATASARAY kalesini korur ama su an icin daha cok erken.

Leo, tam açık oynayan takımların kalecisidir. Arkada çok fazla boşluk bırakan takımda çizgi kalecisi iş yapamaz. Leo Franco ceza alanını çok iyi kullanan bir kaleci. Araya atılan topları hemen kesiyor önde durduğu için. Tehlike başlamadan bitmiş oluyor. Pana maçını hatırlayın.

Kalecide;

- Ayak tekniği

- Kalede yer tutmak

Kesinlikle her cümlesi doğru.

leonun bize kazandırdığı maç hatırlamıyorum hatırlayan var mı burda?

desantisin kazandırdığı maçları hatırlıyorum, tabi santisin kaybettirdiği maçlarıda hatırlıyorum.

ancak şu leo nun kazandırdığı bir maç bana gösterin.

bence gs'ın kalecisi vasat olmamalı.

santis italya millitakımına hala çağrılıyor.

leo arjantine çağrılıyor mu? (bunu kinaye için sormadım, sahiden merak ediyorum çağrılıyormu)

leonun bize kazandırdığı maç hatırlamıyorum hatırlayan var mı burda?

desantisin kazandırdığı maçları hatırlıyorum, tabi santisin kaybettirdiği maçlarıda hatırlıyorum.

ancak şu leo nun kazandırdığı bir maç bana gösterin.

bence gs'ın kalecisi vasat olmamalı.

santis italya millitakımına hala çağrılıyor.

leo arjantine çağrılıyor mu? (bunu kinaye için sormadım, sahiden merak ediyorum çağrılıyormu)

Nasil Mac kazandiracak bi Kaleci Golmu atacak bu Adam???

Victor Valdez kac tane mac kazandirmis Barcaya bunu bana söyleyebilirmisin???

Hatasiz maclar oynuyor Yetmiyormu bu size

Milli Takimin Kalecisinden(volkan&rüstü) daha cok Güven veriyor bana

Artistlik yapmiyor Sahada sadece Görevini yapmaya Calisyor

bu zamana kadarda Hatasiz yapti

Kalecide;

- Ayak tekniği

- Kalede yer tutmak

Ayak tekniği mi iyi baskı geldiğinde Fenerbahçe maçında neler yaptığını gördük.

Nasil Mac kazandiracak bi Kaleci Golmu atacak bu Adam???

Victor Valdez kac tane mac kazandirmis Barcaya bunu bana söyleyebilirmisin???

Hatasiz maclar oynuyor Yetmiyormu bu size

Milli Takimin Kalecisinden(volkan&rüstü) daha cok Güven veriyor bana

Artistlik yapmiyor Sahada sadece Görevini yapmaya Calisyor

bu zamana kadarda Hatasiz yapti

Tafarel UEFA finalinde kurtarışı ile kupayı kazandırmadı mı ?

Hata Leo'da değildir, ona sürekli geri pas atan savunmadadır. Rijkaard açıklama yapmıştı top kalecinin ayağına geldiğinde iki stoperiniz açılmalı diye, bunu yapmazsanız kaleciyide hataya zorlarsınız. Son maçlarda bu geri pas olayını sık yapmayınca Leo Franco'da rahat maçlar çıkarıyor.

Leo takimimizin kalecisi olacak düzeyde olmadigini hep söyledim,halende söylüyorum.Diregin bir karis yanindan auta cikan toplarda bile caresiz ki bu sutlar 25-30 metre mesafeden cokda hizli cekilmeyen sutlardi.(Bu hatasini asagi yukari her macda görüyoruz)

Önde olmasi belki hücüm futbolu icin cok gerekli bir pozisyon ama A.Madriddede yedigi gollerin cogu asirtma gollerdi.

Ligin basinda cok güven vermisti yada ben öyle görmek istedigim icin bana öyle geliyordu ama kupa macinda Aykut kaleye gecince ki Aykutada hic güvenim yoktur,gercekten kalede birinin oldugunu ve performans olarakda Leo nun kat ve kat üstünde oldugunu söyleyebilirim.Ama asil merak ettigim ve bekledigim Ufuk Ceylan,alindigina cok sevindigim ama daha forma verilmeyen U.Ceylanin ileriki dönemde kaleyi devralacagini umuyorum.

Kisacasi ne Morgan,ne Leo bana Mondragonunun kalede verdigi güveni veremedi.Morganin gecen sene Fener macini hatirlayalim,Leonunda bu seneki Fener macini,bazi arkadaslar gollerin bariz kaleci hatasi olmadigini söylemis ama bende diyorumki kullanamadigi ayagiyla yani sol ayagiyla iki topu uzaklastirmak istedi,birisi sansina gol olmadi ama ikincisi kalemizdeydi.Bunlardan baska yedigi ama sayilmayan ilk gol ...vs

diyecegim sudur ki Leo takimimiz icin iyi bir secim degil ve bunu her macda kanitliyor.

Dahada fazla bu oyuncumuzun üzerine olumsuz konusupda mac öncesi bir hafta daha ceza yemek istemiyorum,kalin saglicakla ;)

Olay Leo Franco olayı değil bence.Sorun tam manasıyla orta saha sisteminin eksik olmasındandı. 3'lü koşan oyuncunun buraya monte olmasından sonra servet gökhan ikilisinden sonra Franco da rahatladı.

Siz rakip takıma direnci orta sahada gösterirseniz defans yerini aldığı gibi kalecide bu güvenli ortamda daha iyi konsantre olur pozisyonlarda.

Abi H.Arıkan dün maçı kazandırmadı mı?Biz bunu istiyoruz zaman zaman.Geleni geçeni almasın içeri istiyoruz biz.

Abi H.Arıkan dün maçı kazandırmadı mı?Biz bunu istiyoruz zaman zaman.Geleni geçeni almasın içeri istiyoruz biz.

Kapanan takımların kalecileri hep iyi gözükür Deniz. Dünkü oyunu iyiydi Hakan'ın ama unutmayalımki Liverpool'dan 8 tane yiyen de Hakan'dı. Yani günlük kaleciler bunlar. İstikrarı yok ve hiçbiri hücum futbolu oynayan takımların kalecisi değil. Bize Leo Franco tarzında kaleci laızmdı ve bulduk.

Bana göre 3-0'lık Ankara maçındada suç Franco'nun değildi.

Ha tamam takım olarak kötüydük ama 0-0'ken kaçan %100'lük 3 pozisyon vardı.

Sistemimizde zaten çok gol yemek var ama yediğin gollerden fazla sayıda gol atmakta var.

Leo Franco nun yediği gollerde defansında suçu var

Fenerbahçe maçında o kadar geri pas attılar adamda stresten hata yaptı

Topu vur işte ileriye daha ne atıyorsun sen kaleciye bir değil iki değil 10 kere kaleciye geri pas

Defans iyi olunca otomatikman Leo da iyi oluyor bence iyi bir kaleci

Geri
Üst Alt