GSC Haber Osimhen: "Bir sonraki turda büyük takımlarla oynamak istiyorsak geliştirmemiz gereken çok şey var"

üst tura çıktığımız için gram mutluluk bırakmadınız. ben alınacak skorlardan cok oynanan oyuna değer veriyorum. bu kadar dengesiz takım olamaz. hadi konya macını rotasyon yaptın sallamadın kaybettin ama dinlendirdiğin topcularla bu macı bu sekilde oynamak kabul edilemez. içeride dısarıda juve ilk maçının oyununu oynaması lazım bu takımın. o kadar korkaktı ki takım dağıtabilecekleri birsürü pozisyon varken bırak kaleye şutu çekmeyi ceza sahasına giremeden salak salak kaptırdık topları. bu bizi daha kötü bir yere sürükler. basit oynamıyoruz oyuncular takım galibiyetinden cok kendileri için oynuyor gibi. bu kafayla da bizden bir bok olmaz. düzeltilecekse bu düzeltilecek.

Evet hırsına ve motivasyonuna saygım sonsuz ama hem maç öncesi basın toplantısında Juve güzellemeleri arkasından bu açıklamalar, gole sevinmemeler vs rahatsız edici.

Ligde şampiyon falan olamazsak sene sonu ben gitmek istiyorum der, çok net

Sen ne anlatıyon kardeş? Anan banan sana hiç mi öğretmedi aile içinde konuşulacak şey başka, dışarıda konuşulacak şey başkadır diye? Altı üstü takımın futbolcususun sen, ne kaptansın ne hocasın. Herkes haddini bilsin artık bu ne yav? Sen daha bu kulübün tapulu malı olarak bir seneni doldurmamış adamsın hayırdır? Buraya gelirken bilmiyor muydun neyin ne olduğunu? Roma bir günde kurulmadı, seni alan kulüp senin etrafına senden daha büyük topçuları da almayı bilir. Senin görevin saha içinde herkese el/kol yapıp maç sonrası takım arkadaşlarını küçük düşürecek şeyler söylemek değil. Bu kafayla gidersen hiçbir zaman da "büyük" topçu olamazsın.
👏

Hadi yolun açık olsun senin de. Kendini kulüpten büyük gören adamla işim olmaz

Adam resmen Okan Buruk istifa demiş. Sezon sonu Osimhen takımda kalmak için hoca değişikliği talep ederse şaşırmam.

Abi yorum yapacağım da kim trollüyor kim ciddi söylüyor anlamaya çalışmaktan 20 dk'dır aynı başlıkta kaldım

kaptan degil sıradan bi topcu böyle acıklama yapamaz
Kolunda pazubandi mi olmali? Senin takimin %50'si Osimhen. Galatasaray deyince yabanci medya ve muhabirler ilk once Osimhen'i telafuz ediyor, ne anlatiyorsunuz? Kendisi olmasaydi gruptan cikamiyorduk bile. 120 dakika boyunca bir tane pas atabildin kendisine onu da gol yapti. Dogru duzgun beslesen her mac 3 gol atar ama beceremiyoruz. Daha iyi olmaliyiz ki daha basarili olalim.

Turkiye'de, en buyuk "patronun" istedigini soyleyebilmesine ve oyuncularin her zaman itaatkar olmak zorunda olan "siradan calisanlar" olmasina aliskinsiniz. Hollanda'da ise mesela buyuk oyuncular/liderler televizyonda her zaman ne dusunuyorlarsa onu acikca soylerler ve kimse bunu garip bulmaz cunku bu insanlar acik sozlu olmalidir. Osimhen de boyle. Zamaninda Sneijder da boyleydi. Konusursa bizi hemen terk edeceginden surekli korkmak, taraftarimiz da ozguven eksikligi oldugunu gosteriyor bana. Hic elestireye gelemeyen bir tayfa var, yok soyunma odasinda konusmali falan bunlari diyorlar, bunu size kim ogretti?

Kolunda pazubandi mi olmali? Senin takimin %50'si Osimhen. Galatasaray deyince yabanci medya ve muhabirler ilk once Osimhen'i telafuz ediyor, ne anlatiyorsunuz? Kendisi olmasaydi gruptan cikamiyorduk bile. 120 dakika boyunca bir tane pas atabildin kendisine onu da gol yapti. Dogru duzgun beslesen her mac 3 gol atar ama beceremiyoruz. Daha iyi olmaliyiz ki daha basarili olalim.

Turkiye'de, en buyuk "patronun" istedigini soyleyebilmesine ve oyuncularin her zaman itaatkar olmak zorunda olan "siradan calisanlar" olmasina aliskinsiniz. Hollanda'da ise mesela buyuk oyuncular/liderler televizyonda her zaman ne dusunuyorlarsa onu acikca soylerler ve kimse bunu garip bulmaz cunku bu insanlar acik sozlu olmalidir. Osimhen de boyle. Zamaninda Sneijder da boyleydi. Konusursa bizi hemen terk edeceginden surekli korkmak, taraftarimiz da ozguven eksikligi oldugunu gosteriyor bana. Hic elestireye gelemeyen bir tayfa var, yok soyunma odasinda konusmali falan bunlari diyorlar, bunu size kim ogretti?
Pozisyon almasını bilmeyen adama nasıl pas atacaksın

Korkakların direkt isimlerini alalım osi... gerekeni bize bırak...

Tepki vermesi, sinirlenmesi gayet iyi. Takımda kimse laylaylom takılamaz. Tam tersi tepkisiz kalması falan daha kötü olurdu.

Adam daha dün Okan hocaya olan sevgi ve saygısını belirtiyor, takıma olan aidiyetinden bahsediyor.

Bugün hemen Okan hoca yüzünden adam gidecek deniyor. lol.

Bu arada konuşmasında başından sonuna kadar haklı olduğu yerler fazlaca ama yeri burası değil. Şu kısmı özellikle benim canımı en çok sıkan yer "Onlara Torino’ya gelip galibiyet almaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu anlattım. Çünkü ben de burada oynadım ve bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ama bazılarının biraz çekingen olduğunu düşünüyorum. Onları motive etmeye ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama bunu tek başıma yapamam." bunu dediğin adam kim mesela? 7-8 sezon PL'de geçirmiş Davinson mu? Ya da Atleti, Fio, Arsenal görmüş Tor mu? Ya da PL'de kaptanlık yapmış Lemina mı? City-Bayern efsanesi Sane mi? İki maçta da rakiple en çok mücadele eden Barış mı Sallai mi? Daha dün Napoli'dne gelen Lang mı? Kim kardeş Torino'da oynamayı senin kadar bilmeyen? Kendini takım arkadaşlarından büyük görme hastalığı iyi bir şey değil, bu ne Mertens'te ne Muslera'da vardı, geçen sene çıkıp böyle garip şeyler söyleyebiliyor muydun?

Bence kirilma ani penalti pozisyonu. O ana kadar yan toplarda pozisyon vermistik ama okadar baski yemiyorduk henuz. Golu yiyince dagaldilar iyice hele 2ci golu yiyince sarhosa donduk iyice.

hoca mental olarak hazirliyamiyor oyunculari, zaten kendiside iyice panik icinde nasil hazirlasinki. Kabul edelim bu seviyenin hocasi filan degil.

Geri
Üst Alt