GSC Haber Osimhen: "Bu maç açıkçası baştan itibaren hayal kırıklığına uğrattı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1772059752456.webp

Osimhen: "Bu maç açıkçası baştan itibaren hayal kırıklığına uğrattı. Rakibimiz bizi çok zorladı. 10 kişi bile zorladılar. Golümden ve ilerde yaptığım işlerde dolayı mutluyum ama çalışmamız gereken çok şey olduğunun farkındayım. Turu atlamayı hak ettik."

Osimhen: "Galatasaray taraftarına çok teşekkür ediyorum. En zor anlarda bile sürekli yanımıdaydı. Bu mutluluğu sürekli hak ediyorlar. Gerideyken bile desteklediler. Onlar sayesinde tur atladık. Çok teşekkürler Galatasaray taraftarı."

sen olmasan konya'yi bile yenemiyor bizim hoca

seviyorum seni

10 kişi bile mi? Adamlar içimizden geçti içimizden! Herifler yürüyerek ceza sahamıza girerken sadece izlediniz kenarda. Her kötü maçtan sonra aynı boş muhabbetin artık bir anlamı yok. Kendinize çeki düzen verin, bu taraftar bu rezillikleri hak etmiyor. Taraftarı geçtim Osimhen'in mücadelesini görüp hiç mi utanmıyorsunuz?

sahaya yüreğini koymayan mücadele etmeyen bu kadar karakter yoksunu bir takımda sırıtıyorsun maalesef yerin buralar değil evet çok bariz
bir locatelliye bakıyorum bir gattiye bakıyorum bir kenana bir mckennieye bakıyorum bi de bizimkilere yani ortada ciddi bir ruh farkı var

Konuş aslanım konuş. Belki de okan görür şunları. Hatasını anlar.

Geri
Üst Alt