GSC Haber Osimhen: "Geleceğe yönelik büyük bir karar almam gerekiyor"

Osi GS'da kaldığı sürece CL takımı oluruz.

Cl'yi alamayacağımız da kesin gibi bir şey.

Hedef Al ya da Conf olsa ok deriz de, CL başka bir seviye işte.

Paradoks resmen.
Format degisikligi bu konuda kotu oldu. Hep soyledim bu sene buyuk sans kacti. Sampiyon olmussun ve direkt gitmiyor sampiyon, AL'ye gidiyorsun. Gercekten 50 senede bir olacak is olmus Osimhen gelmis. Format degismis CL'den takim gelmiyor. Lokum gibi kura cekmissin. Bitir ilk 8'de sonra 6 mac kaliyor finale. Cok buyuk sans kacti bu sene...

Artik sampiyon olursan tek avrupa kupasi ihtimalin CL'yi almak ve o da imkansiz. Fakat seneye en az son 16 yapmamiz gerekiyor, artik takimin da hocanin da bahanesi kalmadi. Sonrasi biraz kura sansi biraz da futbol sansi ile degisik yerlere gidebilir. Ama son 16 benim icin basaridir.

Juventus ve Man. Utd kisa vadede (Osimhen'in kariyeri boyunca) CL sampiyonu olamaz, hatta yari final bile goremezler. Muhtemelen cok fazla maas farki da olmaz vergiler nedeniyle. O yuzden bu uclu arasindan daha makuluz bence.

Bu arada adamı taraftarın önüne atmamak lazım, gelip bunları yapması bile lükstü bizim için. Gitmek isterse olumlu karşılamak lazım. Başka oyuncu bunu yapsa ayıp etti derdim ama üst seviyelerde oynamayı hak ediyor. Gitsin hak ettiği hayatı yaşasın.

Baba takimlar umarım gidip başka forvetlere salça olurlar iste ozaman tamamdir

Bu arada adamı taraftarın önüne atmamak lazım, gelip bunları yapması bile lükstü bizim için. Gitmek isterse olumlu karşılamak lazım. Başka oyuncu bunu yapsa ayıp etti derdim ama üst seviyelerde oynamayı hak ediyor. Gitsin hak ettiği hayatı yaşasın.
Beklediği takımlarda teklif alıp giderse sadece desteklenmeli hatta gittiği takımda da desteklenmeli yollarımız yine kesişecektir. .

Çok zor iş ama olacaksa çok uygun bir zaman olabilir. Pazar şampiyonluğu alıp o atmosfer sonrası ikna edilebilir. Süreç yaza uzarsa benim çok umudum kalmaz. Hep kötü senaryoya alıştırdım kendimi çok üzülmeyeyim diye.

Bu adam kalır bak net söylüyorum size.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef gidici büyük ihtimal. Yapacak birşey yok. Her güzel şeyin sonu var.

TOP CLASS LİGE GİTMEK KOLAY YİYORSA BURDA KAL!!!!

Ben top clas takimlardan teklif gelecegini dusunmuyorum onlar olaya bizim gibi bakmiyorlar
Barcelonanin ihtiyaci yok deli gibi atiyorlar Realin ihtiyaci yok rodrygo oynayamiyor
Liverpool sanmam Salah var
Arsenal alirmi aslinda ihtiyaci var ama cimri bir klup
United Chelsea Arabistan belki Psg
Bu takimlar mutlu edermi osimheni ona bakmak lazim
Ciddi bir sponsorla çözüp tutabiliyorsak
Yonetimin heykeli dikilmeli

Bu iş nostaljik transferlere dönecek gibi. Bizimkiler alıp kaçıracaklar Osi yi. Bir eve kapatacaklar zorla imzalatacaklar sözleşmeyi.

Paraysa para sevgiyse Sevgi.

Hiçbir şeyini eksik etmeyiz. Ben %50 diyorum kalması ihtimaline.

Geri
Üst Alt