GSC Haber Osimhen: "Morata gelirse iyi olur"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1738277573728.webp

Osimhen: "Bugün en iyi halimizle sahada değildik. Biraz fazla hata yaptık. Bu maçtaki hatalarımızın üzerine gidip düzelteceğiz."

Osimhen: "Takım olarak başaracağımıza inanıyorum, hazır bir kadroya sahibiz. Kurayı dört gözle bekliyorum. Muhtemel rakiplerimizden AZ Alkmaar'la daha önce mücadele etmiştik. Tehlikeli bir takım. Zor olacak tabii ki bir sonraki maç."

"Icardi'yi özlüyor musun?"

Osimhen: "Elbette özlüyorum, ne kadar önemli olduğunu da biliyoruz. Bu tarz üst düzey oyuncuların eksikliğini hissediyorsunuz ama onsuz da galibiyetler almamız gerekiyor. Uzun bir süre olmayacak. Kazanıp onu da gururlandırmamız gerekiyor."

Osimhen: "Morata çok deneyimli, önemli bir oyuncu tabii ki. Haberleri biz de gördük. Büyük takımlarda oynamış, önemli bir oyuncu. Transfer gerçekleşirse bizim için heyecan verici olur. Takım olarak isteriz elbette böyle bir şeyin gerçekleşmesini."

Aldığımız oyuncu iyi çıkarsa kura hakkında konuşuruz. bu takım kievi yenemiyor, kim gelse sıkıntı zaten şuan.

ulan icardi ya

o kaleciye fırlaayacaktın öyle

şu an baaaambaşka şeyleri konuşuyordukta. genede bir bakıma hayırlısı oluyor , defolar dökülüyor çatır çatır.

osimhene biraz öğretse vucütü öne koyup geriden topu önüne almayı falan kapsa başka olurduda.

ama önce pismhen pas atmasını öğrenmeli biraz da...BAY'a az daha düzgün önüne atsa karşı karşıya idi..

Çok ezber açıklamalar yapıyor, sen 75 milyon euroluk adamsan karşı karşıya kaldığın pozisyonları bayıltarak atman lazım o fizikle kafaları patır patır içeri sokman lazım ...

Ayıp değil mi bantçı görürse kızar bizi buralara batsuayi getirdi

100 m€ değerindeki genç forvet golleri kaçırıyor, ofsayttan çıkmıyor, 33'lük morata gelsin diye bekliyor. Bu ne şimdi? O zaman dzeko da yanına haland gelsin ister.

Morata da gelsin de televizyonları kıralım..İkiniz sırayla gol kaçırma rekoru kirarsınız

Bu herif de bize gelir gelmez ardı başı dağıttı. Takımda disiplin ve motivasyon mevhumu diye bir şey kalmamış.

Geri
Üst Alt