Osimhen: "Tanıdığım en büyük kulüplerden birisi Galatasaray!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1725323405676.png

Osimhen: "Galatasaray'ın harika, inanılmaz taraftarları var. Gecenin bu saatinde beni karşılamaya geldiler ve beni ne kadar çok sevdiklerini hissettirdiler. Ben de her maç kendimi onlar için adayacağım. Atacağım her golde onların benim için çığlık atıp tezahürat yapmalarını bekliyor olacağım."

Osimhen: "Tanıdığım en büyük kulüplerden birisi Galatasaray. Mertens ile birlikte yeniden mücadele edeceğim için çok mutluyum."

Osimhen: "Dries Mertens’le buraya gelmeden önce konuştum. Bana çok yardımcı oldu."

1725323811602.png

Cenk Ergün: "Uzun da bir yolculuk oldu, gündüz de uzun sürmüştü. Ailesiyle geldi. Şimdi ilk etapta çocuğunu görmek istiyor, biz ona müsade edelim ailesiyle de biraz ilgilensin oldu mu?"

Reissssss Yaaaa 🔥
Al beni hatunun olayimmm

Gene bizim tercumanin tercume hatasi. Turkiye'deki en buyuk kuluplerden birisi dedi. Biz kuslar degiliz kardesim. Uydurmaya gerek yok.

abi hala inanamiyorum yaa boyle oyunci 1 seneligine bile olsa nasil gelebilir. daha yaz doneminde 100 ustunde gidecek diye bakiyorduk..Turkiyenin zaten marka degeriydik. Suan tum dunya bizi konusuyor.
Yonetim bokunuzu yiyim diger lazim olan yerlerede transferler yapin. Lutfen.. bu guzel havanin icine sicmayin. 2 nokta transferle cok iyi yerlere gelecegiz.

Takımdaki herkes sarı kafa oldu ha.

Geri
Üst Alt