- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Bu donem degil belki ama birgun yollarimiz tekrar kesişecek, buna inaniyorum.
Biz olmayacaksak Osiyi Arsenal veya Manu da izlemek isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahanda bu transferin neden olmadigi belli oldu. Agzini hayra acsana be adam.Bu donem degil belki ama birgun yollarimiz tekrar kesişecek, buna inaniyorum.
valla ben avrupa boş bırakmaz alırlar diye düşünüyordum.Ahanda bu transferin neden olmadigi belli oldu. Agzini hayra acsana be adam.
blöf yapip yalandan baska forvetlere teklif yapalim
napoli rahat takiliyor ama herifin son senesi ve Al Hilal haricinda pek ciddi ilgilenen yok Osimhen zaten Al Hilale gitmek istemiyor. Bizim verecegimiz para bu diyecek veriyorsan ver vermiyorsan biz baskasina bakacaz diyeceksin. 6 ay sonra adamin fiyati yuzde 50 dusuyor zaten soke soke bize donecek ibre.
Evet, biraz garip. Belki istedigi ucret ile ilgili kendi hatasi da vardir. Herhangi bir PL takimi tarafindan istenmedigi Napoli'den 50 milyona alinabilirdi. Eger yaptigimiz tek yaz transferi Osi olacaksa ben artik kna da raziyim. Bu yoneticilerle bu kadar deyip Terim'in hep dedigi gibi Ocak ayini bekleyecez.valla ben avrupa boş bırakmaz alırlar diye düşünüyordum.
Hatta Manu sonuna kdr kovalar dedim
bize kalmış olması çok büyük olay
Son senesi değilnapoli rahat takiliyor ama herifin son senesi ve Al Hilal haricinda pek ciddi ilgilenen yok Osimhen zaten Al Hilale gitmek istemiyor. Bizim verecegimiz para bu diyecek veriyorsan ver vermiyorsan biz baskasina bakacaz diyeceksin. 6 ay sonra adamin fiyati yuzde 50 dusuyor zaten soke soke bize donecek ibre.
nedenSon senesi değil
2027de bitiyor
Napoli başkanı Osimhen'e 'bir sıkıntın varsa biz buradayız kardeş' demiş.
Heis action Man oyuncakları gibi Osi-man çıkarıp 15 kağıttan okutsak nasıl olurwalla 10 binden satsan iyi para ali knight
tabi maliyeti fln da olur
ama iyi para yani
10dan satalım. 100 bin adet bitmek zorunda.walla 10 binden satsan iyi para ali knight
tabi maliyeti fln da olur
ama iyi para yani