- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkartıp final oynatsa yeterli, parasını çıkartır zaten. Alalım gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emrah DuvarŞampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkartıp final oynatsa yeterli, parasını çıkartır zaten. Alalım gitsin
Aynen öyle. Ben bu herşeyi imkansız gören insan tayfasına ayar oluyorum. Herşey imkansız herşey negatif herşeyleri olumsuz. Oysa planlamayla herşey mümkün. Küçük basit matematik hesapları yapıyorum sponsor ve taraftar desteği ile mümkün olabilr sonucuna varıyorum ama bazı arkadaşlar direk asla olmaz modunda.Sadece lig icin dunyanin en iyi forvetlernden birini alip avrupada basari beklememek salakliktir abi.Bu ne enayilik?Avrupayi da hedef alip ona gore hoca ve oyuncu dizmeli takima.Ligde zaten kalitenle şampiyon oluyosun.Osimhen alindigi vakit 1000 tane şey derler ama süper kupada 5lik olan,prag ve young boys faciası yasatan,kasimpasaya 3-0 dan mac veren ve rfsye 2-0 dan mac veren adama bisey demezler.
1 milyon forma satamıyorsun. Daha önce Uefa'dan mali ceza alınacağı zamanda engellemek için çeşitli kampanyalar düzenlenmiş ama işe yaramamıştı. 30 milyon taraftar diyor Türk kulüpleri için ama o 30 milyonun kaçı kulübe ekonomik katkı sağlıyor mesela. Yayın gelirinin 10-15 milyon euro olduu yerde 1 oyuncuya 70-75 milyon bonservis veremezsin. Bunu planlama ile falan çözemezsin.Sponsor verecek diyorum kulüp verecek demiyorum ki? Sponsor verebilirse neden olmaz mesela?
Bide 30M taraftar neden para toplayamaz? Bunun tam olarak neyi komik anlamadım neyse.

ben de 12 yaşına kadar falan düşünürdüm 25-30 milyon taraftar var herkes 1000 tl verse hiç borcu kalmaz kulübün falan diye1 milyon forma satamıyorsun. Daha önce Uefa'dan mali ceza alınacağı zamanda engellemek için çeşitli kampanyalar düzenlenmiş ama işe yaramamıştı. 30 milyon taraftar diyor Türk kulüpleri için ama o 30 milyonun kaçı kulübe ekonomik katkı sağlıyor mesela. Yayın gelirinin 10-15 milyon euro olduu yerde 1 oyuncuya 70-75 milyon bonservis veremezsin. Bunu planlama ile falan çözemezsin.

Söylediğin şey bence tahmin üzerine kurulu. Ben burda daha önce denenmiş olmamış bir örnekte görmedim.1 milyon forma satamıyorsun. Daha önce Uefa'dan mali ceza alınacağı zamanda engellemek için çeşitli kampanyalar düzenlenmiş ama işe yaramamıştı. 30 milyon taraftar diyor Türk kulüpleri için ama o 30 milyonun kaçı kulübe ekonomik katkı sağlıyor mesela. Yayın gelirinin 10-15 milyon euro olduu yerde 1 oyuncuya 70-75 milyon bonservis veremezsin. Bunu planlama ile falan çözemezsin.
Sponsor sponsor SPONSOR SPONSORAdam çelsiden aldığı 11-12 yıllık teklife gülmüş geçmiş
yeni sözleşmeden maaş beklentisi 15-20 arası
yaw siz kafayı mı yediniz ben baştan beri dalga geçiliyor sanıyodum
şurda 2-3 ay sonra maaşlar ödenemeyip belki oyuncu satmak zorunda kalacaz muhabbetlere bak ya
40-50 milyon bonservise neden sponsor olsun bir şirket? Biraz mantıklı düşünün. 1 milyon forma kampanyası yapmadı mı kulüp? Kadronda İcardi de var sadece Osimhen falan yok ona rağmen 1 milyon forma satamıyorsun. Falcao geldiğinde de 1 milyon forma olayı geçmişti o zamanda olmamıştı. Yani daha önce de söylenmiş ama olmamış bir şey. Jardel'i sözde Telsim aldı değil mi sonra o transferde zararı gördük mesela. Ülkenin ekonomik durumu ortada 70 milyon dolar nakit parayı bulup BB'den çıkmak için Florya projesini yapıyoruz. Senin mantığınla, GS'li zenginler gelsinler Florya projesini maliyetiyle yapsınlar+ 70 milyon doları verip BB'den çıkarsınlar kulübü sonra Florya projesinden para gelince verdikleri parayı alsınlar hatta %15'te kar alsınlar kalanı kulübe bıraksınlar mesela ama yok işte. 5-10 milyondan bahsetmiyoruz, 75 milyon dolar bonservis ve 15-20 milyon arası maaştan bahsediyoruz.Söylediğin şey bence tahmin üzerine kurulu. Ben burda daha önce denenmiş olmamış bir örnekte görmedim.
1 milyon forma satamıyosun evet sebebi Oshimen kiralık Bu ile Oshimen i alıcaz forma alın demek okadar farklı ki.
İkincisi sponsor bulununca UEFA ceza filan ne alaka? Sponsor diyorum. Sponsor Oshimen için nasıl gelmez?? Hepsini geç Galatasaraylı zenginler yok mu?
Tahmin üzerine olmaz diyosun hocam. Bende buna asla katılmıyorum. Fener Morinho ve Neysri ye 50k + nasıl verdi mesela. Demekki isteyen bulabilirmiş
Hazır almışken Salah'da alalım.Önümüzdeki yılın transferleri belli oldu.
1 haziranda sözleşmeler imzalanır
Alisson Becker
Victor Osimhen
Leroy Sane
Elinde patlamayla 55 milyon arası baya geniş bir yelpaze yalnız:dd
Sağ beke Dumfries, orta sahaya da Anguissa'yı alalım bari onlarda bedava. Gerçekçi olursak Sallai gelirken bir diğer teklif yaptığımız Ruben Vargas işi olabilir ciddi olarak hem kanat hem de Mertens bölgesinde oynayabilecek bir oyuncu olarak.Hazır almışken Salah'da alalım.
bu adamın fotosu her çıktığında - kravat kalınlığı ve garipliğini sorguladıktan sonra aklıma nedense şu video geliyor.Iste o sponsor
Ekli dosyayı görüntüle 267411
Bahattin Demirbilek, kişisel serveti 10 milyar dolar Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.