Osimhen'den Yönetime: "Beni alın"

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkartıp final oynatsa yeterli, parasını çıkartır zaten. Alalım gitsin

Sadece lig icin dunyanin en iyi forvetlernden birini alip avrupada basari beklememek salakliktir abi.Bu ne enayilik?Avrupayi da hedef alip ona gore hoca ve oyuncu dizmeli takima.Ligde zaten kalitenle şampiyon oluyosun.Osimhen alindigi vakit 1000 tane şey derler ama süper kupada 5lik olan,prag ve young boys faciası yasatan,kasimpasaya 3-0 dan mac veren ve rfsye 2-0 dan mac veren adama bisey demezler.
Aynen öyle. Ben bu herşeyi imkansız gören insan tayfasına ayar oluyorum. Herşey imkansız herşey negatif herşeyleri olumsuz. Oysa planlamayla herşey mümkün. Küçük basit matematik hesapları yapıyorum sponsor ve taraftar desteği ile mümkün olabilr sonucuna varıyorum ama bazı arkadaşlar direk asla olmaz modunda.
Hatırlatmak isterim. Arsenal'den UEFA kupasını Madrid'den Süper Kupa'yı almakta imkansızdı....
Bazı Galatasaraylılara takımlarının ne olduğunu iyice anlamaları için biraz araştırmalarını tavsiye ediyorum.

Son söz olarakta eğer yönetimde sezon sonu sorun çıkmazsa ve şampiyon olursak Oshimen isterse alırız...
Bu mesaj burda dursun

3 sene üst üstte şampiyonluk gelir ve 5. yıldızın gelmesiyle beraber farkı giderek açmaya yakınken böylesi psikolojik üstünlük hamlesine karşı değilim.

Sadece şartlarını görmek lazım iş tek bonservisle bitmiyor aynı zamanda maaşıda bu seviyelerde kalacak yani 75 m euro ile iş bitmiyor toplamda 110 m euroluk paketten bahsediyoruz.

Ama ödeme planlaması, sponsorlar, kulübün cebinden çıkacak para, takas + para vs tüm formüllerin üzerinde durulması kötü olmaz.

Gelir gider düzenine bakmak lazım mesela en basiti saçma sapan bankalar birliği anlaşmasına bile yıllık 35-40 m euro faiz ödüyoruz bunu ödemeyip Osimhen'e de sahip olabilirdik.

Daha Kasım ayındayız uzun bir süreç var önce şampiyon olalım sonrasına bakarız.

Sponsor verecek diyorum kulüp verecek demiyorum ki? Sponsor verebilirse neden olmaz mesela?
Bide 30M taraftar neden para toplayamaz? Bunun tam olarak neyi komik anlamadım neyse.
1 milyon forma satamıyorsun. Daha önce Uefa'dan mali ceza alınacağı zamanda engellemek için çeşitli kampanyalar düzenlenmiş ama işe yaramamıştı. 30 milyon taraftar diyor Türk kulüpleri için ama o 30 milyonun kaçı kulübe ekonomik katkı sağlıyor mesela. Yayın gelirinin 10-15 milyon euro olduu yerde 1 oyuncuya 70-75 milyon bonservis veremezsin. Bunu planlama ile falan çözemezsin.

Adam çelsiden aldığı yıllık 11-12 teklife gülmüş geçmiş

yeni sözleşmeden maaş beklentisi 15-20 arası

yaw siz kafayı mı yediniz ben baştan beri dalga geçiliyor sanıyodum :asd:

şurda 2-3 ay sonra maaşlar ödenemeyip belki oyuncu satmak zorunda kalacaz muhabbetlere bak ya

Son düzenleme:
1 milyon forma satamıyorsun. Daha önce Uefa'dan mali ceza alınacağı zamanda engellemek için çeşitli kampanyalar düzenlenmiş ama işe yaramamıştı. 30 milyon taraftar diyor Türk kulüpleri için ama o 30 milyonun kaçı kulübe ekonomik katkı sağlıyor mesela. Yayın gelirinin 10-15 milyon euro olduu yerde 1 oyuncuya 70-75 milyon bonservis veremezsin. Bunu planlama ile falan çözemezsin.
ben de 12 yaşına kadar falan düşünürdüm 25-30 milyon taraftar var herkes 1000 tl verse hiç borcu kalmaz kulübün falan diye :asd:

Söylediğin şey bence tahmin üzerine kurulu. Ben burda daha önce denenmiş olmamış bir örnekte görmedim.
1 milyon forma satamıyosun evet sebebi Oshimen kiralık Bu ile Oshimen i alıcaz forma alın demek okadar farklı ki.
İkincisi sponsor bulununca UEFA ceza filan ne alaka? Sponsor diyorum. Sponsor Oshimen için nasıl gelmez?? Hepsini geç Galatasaraylı zenginler yok mu?
Tahmin üzerine olmaz diyosun hocam. Bende buna asla katılmıyorum. Fener Morinho ve Neysri ye 50k + nasıl verdi mesela. Demekki isteyen bulabilirmiş

Adam çelsiden aldığı 11-12 yıllık teklife gülmüş geçmiş

yeni sözleşmeden maaş beklentisi 15-20 arası

yaw siz kafayı mı yediniz ben baştan beri dalga geçiliyor sanıyodum :asd:

şurda 2-3 ay sonra maaşlar ödenemeyip belki oyuncu satmak zorunda kalacaz muhabbetlere bak ya
Sponsor sponsor SPONSOR SPONSOR
SPONSOR
sponsor sponsor.....

Iste o sponsor

images-2.webp

Bahattin Demirbilek, kişisel serveti 10 milyar dolar Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.

Söylediğin şey bence tahmin üzerine kurulu. Ben burda daha önce denenmiş olmamış bir örnekte görmedim.
1 milyon forma satamıyosun evet sebebi Oshimen kiralık Bu ile Oshimen i alıcaz forma alın demek okadar farklı ki.
İkincisi sponsor bulununca UEFA ceza filan ne alaka? Sponsor diyorum. Sponsor Oshimen için nasıl gelmez?? Hepsini geç Galatasaraylı zenginler yok mu?
Tahmin üzerine olmaz diyosun hocam. Bende buna asla katılmıyorum. Fener Morinho ve Neysri ye 50k + nasıl verdi mesela. Demekki isteyen bulabilirmiş
40-50 milyon bonservise neden sponsor olsun bir şirket? Biraz mantıklı düşünün. 1 milyon forma kampanyası yapmadı mı kulüp? Kadronda İcardi de var sadece Osimhen falan yok ona rağmen 1 milyon forma satamıyorsun. Falcao geldiğinde de 1 milyon forma olayı geçmişti o zamanda olmamıştı. Yani daha önce de söylenmiş ama olmamış bir şey. Jardel'i sözde Telsim aldı değil mi sonra o transferde zararı gördük mesela. Ülkenin ekonomik durumu ortada 70 milyon dolar nakit parayı bulup BB'den çıkmak için Florya projesini yapıyoruz. Senin mantığınla, GS'li zenginler gelsinler Florya projesini maliyetiyle yapsınlar+ 70 milyon doları verip BB'den çıkarsınlar kulübü sonra Florya projesinden para gelince verdikleri parayı alsınlar hatta %15'te kar alsınlar kalanı kulübe bıraksınlar mesela ama yok işte. 5-10 milyondan bahsetmiyoruz, 75 milyon dolar bonservis ve 15-20 milyon arası maaştan bahsediyoruz.

Osimhen imkansız değil de Kewell Baros Arda gibilerin arkasında BAM istemiyorum. Takımda ölümcül 3 - 4 mevki eksik.
Burada kadroya Osimhen'i ilk yazan da bendim. Öyle goygoyuna da yazmamıştım.
Benim fikrim net. Osimhen + eksik mevkiler için bütçe varsa buyrun alsınlar ama Osimhen sonrasını içimizden halledeceksek istemez.

Barış + 30/35 m euro = Osimhen gayet makul.

Seneye kaleci içinde çift haneli bonservis harcamak gerekiyor atanla tutanı iyi yapalım gerisini bir şekilde çözeriz.

Davinson Osimhenden daha kritik oyuncu bizim için. Sakın Davison+paraya böyle bi şey yapmasınlar

Önümüzdeki yılın transferleri belli oldu.
1 haziranda sözleşmeler imzalanır
Alisson Becker
Victor Osimhen
Leroy Sane

Sane yerine Dembele isterim. Burada Dortmund performansı verir

Hazır almışken Salah'da alalım.
Sağ beke Dumfries, orta sahaya da Anguissa'yı alalım bari onlarda bedava. Gerçekçi olursak Sallai gelirken bir diğer teklif yaptığımız Ruben Vargas işi olabilir ciddi olarak hem kanat hem de Mertens bölgesinde oynayabilecek bir oyuncu olarak.

Iste o sponsor

Ekli dosyayı görüntüle 267411

Bahattin Demirbilek, kişisel serveti 10 milyar dolar Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.
bu adamın fotosu her çıktığında - kravat kalınlığı ve garipliğini sorguladıktan sonra aklıma nedense şu video geliyor.

serveti sürahi ama bardak kadar olayı yok gibi bir düşünce sarıyor beni.

Geri
Üst Alt