Osimhen'den Yönetime: "Beni alın"

Davinsonun satılma haberlerini görünce aklıma zamanında eldeki tek sağlam stoper meira’yı satıp hamburg maçlarında stoperde kewella çıkıp elenmemiz geldi.

Ki o sezon Avrupa liginde ciddi şekilde yarı final-final oynama şansımız vardı

ee o zaman kaleci, mertensin yerine adam, bek hiçbirini almayacağız doğru mu? takımda bi ton eksik varken 60 milyon forvete verecez icardi ve bats da varken.

hiçbir transfer gelsin de elde patlasın diye yapılmaz. zaha, tete, ndombele çıkma ihtimali var diye tek transfer yapamayız. sara, jakobs, boey gibi adamların peşinde koşmalıyız ki bu sezon geçen sezondan ders çıkarılmış gibi görünüyor. bir tek jelert'te arıza var o da düzelir inş
Hepsi alınacak. 10 milyona aldığın adamla şampiyonlar Ligi'nde nereye kadar çıkacaksın? Rakibinin en ucuz topçusu minimum 40 milyondan başlıyor.

Barış 40a giderse üzerine ekler aliriz,baris için 50 eder diyodunuz ya ne oldu sara gibi çöp mu oldu

Osimhen Dursun Özbek`e kendisini almasını isterken

Ali naci'yi sevmem ama en doğru yorumu yapmış. Galatasaray'in bir futbolcuya 75 verecek durumu yoktur olamazda. Ligde 15 alırken nereye 75 veriyoruz. Dursun'da yanlış işler peşinde koşuyor gene durduk yere gene tepkileri üstüne çekecek hareketler yapıyor taraftarı umutlandirmamasi gerekir.

Sözleşme bitene dek takıl napoli de sonra bedavaya gel

Alınma ihtimali olsa bile 80 90 milyon verip alinmamali biz bir oyuncudan 100 milyonluk katki alacak takım değiliz 100 milyonluk oyuncudan katki alman icin city falan olman lazim o paraya bu takima cağ atlatacak 4 5 tane sağlam transfer yapilir, cok duygusal bakıyoruz konulara 3 4 mac ust uste istatistik yapamazda 20 30 milyon euroyu tolere edersin ama 100 milyonunun hakki her maç iş yapması + her sene şampiyonlar ligi oynamasıdır. Taraftarın gönlü olsun diye umarım bu tarz bir yükün altına girilmez. Takımın iskeleti hala güçsüz biz iyi bir takım değiliz super ligin gazına gelmekenten bir türlü vazgeçemedik

Bence 30 + gelecek satış yarı yarıya diyebiliriz

Bu arada maksat topçuyu almak değil,dış basında reklam yapıp sponsorluk kovalamakdır

Eğer iyi bir planlama yapılırsa alınabilir. Kimse hayal filan demesin. Her iki senede bir zaten büyük kulüpler en az 60-70m euro saçma sapan topçulara para harcıyo. Yokmu ülkede zengin Galatasaraylılar?
Taraftar destek verir ayrıca. Her Galatasaraylı 100tl bağış yapsa yine bişeyler olur. Çikin fenerlilerin yaptığı gibi bi organizasyon yapın o gece bu parayı toplarsınız. Yani istenirse olur olmaz diye bişey yok. Hemde kulübün cebinden bir kuruş çıkmadan olur.
30 milyon taraftarı olan bir kulüp 75M euro toplayamıyosa dükkanı kapatalım. Başka şey için olsa kimse para vermez eyvallah. Ama Oshimen'in bonservisini alcaz diye toplanırsa çookk rahat o para bulunur

@Cafer Güney mesaja niye gülüyosun kardeşim?
Bak sana bi rakam atıcam al incele tek tek bakadabilirsin.
Galatasaray 2022-23 transfer harcaması yaklaşık 30M Euro
Galatasaray 2023-24 transfer harcaması yaklasık 45M Euro

Kiralıklar ve maaşlar hariç.

İki senede 75M euro harcamışız..
Fener bu sene sadece Morinho ve Neysri ye yaklasık 50m + verdi.

Burda saf kasadan cıkanları konuşuyoruz. Satılanlar vs ayrı konu.
Bu senede yüksek ihtimal Nelson ve Barış yolcu.
Oshimen gibi bir isim için sponsor bulunur ve taraftar destek verir.
Bana saçma yada komik gelen yeri söylermisin. Yanlış anlama merak ettim. Biri mümkün dememe gülüyorsa o kişi için mümkün değil demekki böyle anlarım. Ben matematiği yazdım. Sende neden olamaz sence yazarmısın. Dediğim gibi merak ettiğim için soruyorum.

Eşik atlamak istiyorsak o riske gireceğiz. Bence 50+ bir teklife alacağız bir şekilde Osimhen'i. Ki bu alımın geri dönüşü de olacaktır.

Osimhen + Diaz + Arnold + Lookman + Van Dijk + Salah
Kaleye kimi alalım?

Geri
Üst Alt