Osimhen'den Yönetime: "Beni alın"

75 milyon + 15 maaş
90 milyona sağ bek, sol stoper, 10 numara + Kaleci alırız. Taksit maksit 100 desen ortalama 25 milyondan 4 üst düzey oyuncu alırız. Hatta en az 5 oyuncu alırız.

Biz önce young boys, Kopenhag, Sparta Prag gibi takımları eleyecek bir takım oluşturalım sonra osimhen falan alırız 75 milyona. Bu takımın öncelikleri daha başka şuan. Özellikle defans hattı sıkıntılı. Aynı şekilde kalecide lazım olacak.

Para kasadan çıkmayacaksa mesela neden almazsın?
10 no kaleci filan alırsın da sadece Oshimen e sponsor bulursun :)

Sara + Jelert transferlerine toplam 27 milyon Euro bonservis verebildiyek, yarısı sponsorlarla karşılanan bir osimhen transferi için de kasadan 30-35 milyon Euro çıkarabiliriz diye düşünüyorum.

Üstelik Osimhen, sakatlık vb durumlar haricinde elinde tuttuğun bir değer. Ölü yatırım değil yani. Yarın bişe olsa aldığın paraya her türlü satarsın.

Sara + Jelert transferlerine toplam 27 milyon Euro bonservis verebildiyek, yarısı sponsorlarla karşılanan bir osimhen transferi için de kasadan 30-35 milyon Euro çıkarabiliriz diye düşünüyorum.

Üstelik Osimhen, sakatlık vb durumlar haricinde elinde tuttuğun bir değer. Ölü yatırım değil yani. Yarın bişe olsa aldığın paraya her türlü satarsın.
Sponsor hepsini öder Dünyanın ilk 4 forvetinden birini getiriyosun. Sponsoru olan şirket globalse en büyük reklam olur onun için. Win win..
Bir sürü sponsorluklarımız var. Bir kısmı Galatasaray markası ve taraftarının potansiyel sayısı sayesinde müşteri arttırmak için olan sponsorluklar bşr kısmı da Galatasaraylı zenginler. Ama Oshimen işinde boyut farklı oluyo. Dünya çapında bir sponsorluk yapmış oluyo gelen şirket. Onu geçtim Vardır elini taşın altına sokacak zengin cimbomlular
Bak bu adam fenere gitse ve bu şeklde kalmak istese. Koçtan önce bir sürü fenerli zengin sponsor olur kasadan kuruş para çikmaz. Ne yapar eder alırlar adamı ve emin ol parasına bakmazlar bile. Bizim taraftar muhasebeci gibi. Abi sana ne parasından okadar Galatasaraylı zengin var. Yönetim Galatasaraylı iş adamları derneği filan bi zahmet bişeyler yapsınlar. Icardi ye nasil sponsor olunduysa Oshimen e de olunur.

Son düzenleme:
Bu forumda ki renktaşlarda dahil taraftarın atladığı nokta %90 şu :

Hani diyorsunuz ya o paraya 4-5 tane iyi futbolcu alınır.

Arkadaşlar bizim zaten öyle bir paramız yok. Olursa çoğu miktarı sponsor aracılığı ile olacak. yani sponsor sırf osimhen için Galatasaray’dan belli ayrıcalıkları alarak o parayı verecek ( osimheni kullanarak kendi markasının reklam filmi vs )

Yani sponsorlar demiyor al sana 35-40 milyon Euro ne yaparsan yap diye..osimheni alacaksan para vereceğim diyor.

@Cafer Güney mesaja niye gülüyosun kardeşim?
Bak sana bi rakam atıcam al incele tek tek bakadabilirsin.
Galatasaray 2022-23 transfer harcaması yaklaşık 30M Euro
Galatasaray 2023-24 transfer harcaması yaklasık 45M Euro

Kiralıklar ve maaşlar hariç.

İki senede 75M euro harcamışız..
Fener bu sene sadece Morinho ve Neysri ye yaklasık 50m + verdi.

Burda saf kasadan cıkanları konuşuyoruz. Satılanlar vs ayrı konu.
Bu senede yüksek ihtimal Nelson ve Barış yolcu.
Oshimen gibi bir isim için sponsor bulunur ve taraftar destek verir.
Bana saçma yada komik gelen yeri söylermisin. Yanlış anlama merak ettim. Biri mümkün dememe gülüyorsa o kişi için mümkün değil demekki böyle anlarım. Ben matematiği yazdım. Sende neden olamaz sence yazarmısın. Dediğim gibi merak ettiğim için soruyorum.
gs bi oyuncuya 60-70 falan veremez. kendin diyosun 2 senede harcadığın parayı tekte bi oyuncuya falan veremezsin. 10 numara, kaleci, kanat, sağ bek bir ton eksiğin olacak yıl sonu. Osimhen'in de kalmak istemesi falan imkansız geliyor.

30 milyon taraftarı olan bir kulüp 75M euro toplayamıyosa dükkanı kapatalım.

Güldüğüm kısım ise burasıydı daha çok

Kendimizi kandırmayalım. Hiçbir sponsor 30 40 vermez. Bir ihtimal maaşının 7 - 8 milyonunu verirler.

Hangi sponsor bir oyuncunun bonservisi için 400 milyon versin. Hiç bir sponsor bu parayı vermez, maaşına destek çıkar falan en fazla.

şampiyonlar liginde devamlı çeyrek final ve üzerini kovalayan bir takım olsaydık tamam da, türkiye ligi şampiyonluğu için aşırı lüx değil mi ya? kim istemez osimheni, tabii ki isteriz ama bilemiyorum sponsorlar taşın altına harbiden koyacaklar mı ellerini?

İmkansız hayaller peşinde koşmamak lazım hiçbir oyuncuya 60-70m euro verecek maddi güce ulaşmadık henüz. Sen bu adama o paraları verirsen Sara gibi bir adama talip olduğun zaman 15-20 isteyeceklerine 30 isterler bu sefer. Maksimum 20-25 bandından devam etmemiz lazım 1-2 sene daha. Sonra bakarız Florya parası düzenli gelir haline gelmiş sponsorluk gelirleri katlanmış vs o 25olan üst sınırı 30a 35e çekeriz mantıklı ve sağlıklı olan sistem budur. Osimhen mevcut piyasada 60-70 çok rahat eder ama bizim o parayı vermemiz doğru olmaz işin özeti budur.

Ondan ziyade ben sezon sonu osimhen icin 75 milyonu verecek bi kulüp olacagini sanmiyorum, napolinin elinde patlar veya 50-55 milyon civari bi yere satarlar

Psg özetine baktım da Osimhen'i şimdi de alabilirler

Osimhen'in son kıyafet alışverişlerinde sarı ve kırmızı ağırlıklı renkler seçtiği öğrenildi.

Karıncaezmez Osimhen.

Sponsor hepsini öder Dünyanın ilk 4 forvetinden birini getiriyosun. Sponsoru olan şirket globalse en büyük reklam olur onun için. Win win..
Bir sürü sponsorluklarımız var. Bir kısmı Galatasaray markası ve taraftarının potansiyel sayısı sayesinde müşteri arttırmak için olan sponsorluklar bşr kısmı da Galatasaraylı zenginler. Ama Oshimen işinde boyut farklı oluyo. Dünya çapında bir sponsorluk yapmış oluyo gelen şirket. Onu geçtim Vardır elini taşın altına sokacak zengin cimbomlular
Bak bu adam fenere gitse ve bu şeklde kalmak istese. Koçtan önce bir sürü fenerli zengin sponsor olur kasadan kuruş para çikmaz. Ne yapar eder alırlar adamı ve emin ol parasına bakmazlar bile. Bizim taraftar muhasebeci gibi. Abi sana ne parasından okadar Galatasaraylı zengin var. Yönetim Galatasaraylı iş adamları derneği filan bi zahmet bişeyler yapsınlar. Icardi ye nasil sponsor olunduysa Oshimen e de olunur.
Sadece lig icin dunyanin en iyi forvetlernden birini alip avrupada basari beklememek salakliktir abi.Bu ne enayilik?Avrupayi da hedef alip ona gore hoca ve oyuncu dizmeli takima.Ligde zaten kalitenle şampiyon oluyosun.Osimhen alindigi vakit 1000 tane şey derler ama süper kupada 5lik olan,prag ve young boys faciası yasatan,kasimpasaya 3-0 dan mac veren ve rfsye 2-0 dan mac veren adama bisey demezler.

gs bi oyuncuya 60-70 falan veremez. kendin diyosun 2 senede harcadığın parayı tekte bi oyuncuya falan veremezsin. 10 numara, kaleci, kanat, sağ bek bir ton eksiğin olacak yıl sonu. Osimhen'in de kalmak istemesi falan imkansız geliyor.

Güldüğüm kısım ise burasıydı daha çok
Sponsor verecek diyorum kulüp verecek demiyorum ki? Sponsor verebilirse neden olmaz mesela?
Bide 30M taraftar neden para toplayamaz? Bunun tam olarak neyi komik anlamadım neyse.

Geri
Üst Alt