Osimhen'den Yönetime: "Beni alın"

1730994813598.webp

Osimhen beni alın diyor da biz Köhn'ün taksidi ödedik mi?

Bence bu iş olmaz ya, bir Türk takımı nasıl verebilir 50+ bonservis. Mümkün değil.

40-50 milyon bonservise neden sponsor olsun bir şirket? Biraz mantıklı düşünün. 1 milyon forma kampanyası yapmadı mı kulüp? Kadronda İcardi de var sadece Osimhen falan yok ona rağmen 1 milyon forma satamıyorsun. Falcao geldiğinde de 1 milyon forma olayı geçmişti o zamanda olmamıştı. Yani daha önce de söylenmiş ama olmamış bir şey. Jardel'i sözde Telsim aldı değil mi sonra o transferde zararı gördük mesela. Ülkenin ekonomik durumu ortada 70 milyon dolar nakit parayı bulup BB'den çıkmak için Florya projesini yapıyoruz. Senin mantığınla, GS'li zenginler gelsinler Florya projesini maliyetiyle yapsınlar+ 70 milyon doları verip BB'den çıkarsınlar kulübü sonra Florya projesinden para gelince verdikleri parayı alsınlar hatta %15'te kar alsınlar kalanı kulübe bıraksınlar mesela ama yok işte. 5-10 milyondan bahsetmiyoruz, 75 milyon dolar bonservis ve 15-20 milyon arası maaştan bahsediyoruz.
Kesinlikle benim söylediğim ile senin söylediğin aynı şey değil. 1 milyon forma olayı oyuncular geldikten sonra yapılan kampanyalar. Biz aldık hadi destek verin olayı. Ama biz almak istiyoruz hadi pamuk eller cebe yapmadık hiçbir zaman. Bu böyle söylemle de olmaz. Bugüne kadar kulübün yaptıklarının hepsi basın toplantısında 2 dakika hakkında konuşulan şeyler. Ben bunu demiyorum ki. Gece düzenleyeceksin. Para toplayacsksın. Sürekli gündemde tutacaksın. Muhabirler kanallar youtube vs hepsinde bunu sürekli konuşulur hale getireceksin. Hiç yaptık mı böyle birşey? Yapmadık. Seni anlıyorum ancak benim söylemek istediğim çok başka.
Sponsor konusunu daha önce anlatmıştım. Şuana kadar bizim sponsorlar hep 2 çeşit. Biri kulübün mevcut taraftarını müşteri yapmak adına gelen sponsorlar bir kısmıda bağıs gibi sponsor olan Galatasaraylı zenginler. Oshimen de olay başka. Bir sürü, sahibi Türk ve Galatasaraylı olan global şirket var. Bir kaç tanesi sadece Oshimen için sponsor olabilir. Burda Galatasaray a bağış olayı yok. Ciddi manada Oshimen gibi bir isim için yapılan sponsorluk olur. Oshimen tanınan bir isim ve firman Oshimen ile anlaşmalar yapcak. Galatasaray ile de. Bak sana örnek bir İngilizle futbol muhabbeti yapıyodum. Adamın Galatasaray ile ilgili ilk dediği Oshimen oldu. Böyle bir isim sponsor olan şirket içinde reklamdır. Ki şirketlerin reklama ne paralar harcadığını biliyoruz. Yani senin dediğin gibi kim sponsor olacak ki diye birşey yok. Gayette olur. Dünya markası bir isim Oshimen.
Zenginlere gelince bir bak bakalım Erden Timur başta olmak üzere Galatasaraylı zenginler ne paralar vermiş Galatasaray a bir incele bakalım. Kendi altyapın oyuncu satışın olmadiğı sürece o zengin insanlara muhtaçsın.
Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Sana göre imkansız olabilir ama ben öyle düşünmüyorum. Akıllıca bir yönetim ile gayet mümkün olur diye düşünüyorum. Olay bu yani özetle

O ada satılacak başka yolu yokkk

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baba bu adam beni alın diyorsa "ALACAKSINIZ" başka yolu yok. Adayı mı satıyoruz napıyoruz bilmem ama "ALMALIYIZ".

dursun point hotel satıldı

Bu adamı almak demek sakatlık vb olmazsa sayısız şampiyonluk ve kupa demektir. Sponsor mu bulurlar kampanya mı yaparlar orasını bilemem

Geri
Üst Alt