Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.594
- 3.588
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste o sponsor
Ekli dosyayı görüntüle 267411
Bahattin Demirbilek, kişisel serveti 10 milyar dolar Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.
Kesinlikle benim söylediğim ile senin söylediğin aynı şey değil. 1 milyon forma olayı oyuncular geldikten sonra yapılan kampanyalar. Biz aldık hadi destek verin olayı. Ama biz almak istiyoruz hadi pamuk eller cebe yapmadık hiçbir zaman. Bu böyle söylemle de olmaz. Bugüne kadar kulübün yaptıklarının hepsi basın toplantısında 2 dakika hakkında konuşulan şeyler. Ben bunu demiyorum ki. Gece düzenleyeceksin. Para toplayacsksın. Sürekli gündemde tutacaksın. Muhabirler kanallar youtube vs hepsinde bunu sürekli konuşulur hale getireceksin. Hiç yaptık mı böyle birşey? Yapmadık. Seni anlıyorum ancak benim söylemek istediğim çok başka.40-50 milyon bonservise neden sponsor olsun bir şirket? Biraz mantıklı düşünün. 1 milyon forma kampanyası yapmadı mı kulüp? Kadronda İcardi de var sadece Osimhen falan yok ona rağmen 1 milyon forma satamıyorsun. Falcao geldiğinde de 1 milyon forma olayı geçmişti o zamanda olmamıştı. Yani daha önce de söylenmiş ama olmamış bir şey. Jardel'i sözde Telsim aldı değil mi sonra o transferde zararı gördük mesela. Ülkenin ekonomik durumu ortada 70 milyon dolar nakit parayı bulup BB'den çıkmak için Florya projesini yapıyoruz. Senin mantığınla, GS'li zenginler gelsinler Florya projesini maliyetiyle yapsınlar+ 70 milyon doları verip BB'den çıkarsınlar kulübü sonra Florya projesinden para gelince verdikleri parayı alsınlar hatta %15'te kar alsınlar kalanı kulübe bıraksınlar mesela ama yok işte. 5-10 milyondan bahsetmiyoruz, 75 milyon dolar bonservis ve 15-20 milyon arası maaştan bahsediyoruz.
Ben böyle bir sponsorluk yapacak olsam elime geçen her fırsatta konuyu bu transfere ve sponsorluğa getiririm kimse kusura bakmasın
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
dursun point hotel satıldı